Mannetjes van de Radio

Mannetjes van de Radio boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mannetjes van de Radio.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mannetjes van de Radio : Menno de Boer (538) & Martijn Kolkman (Q-music)

De Mannetjes van de Radio zijn twee landelijk bekende radiopersonality’s met een groot wekelijks bereik in Nederland. Overdag DJ’s op de twee grootste radiostations van Nederland, in het weekend en nacht DJ’s en entertainers die gaan voor het allermooiste feestje.

Wat ontstond als een concept van twee vrienden voor hun vrienden, is ‘Mannetjes van de Radio’ inmiddels een bewezen concept wat zich perfect plaatst tussen herkenbaar en trendsettend. Geen moeilijke, diepe of snoeiharde tracks. De mannetjes geloven in nieuwe dance, maar gaan ook voor bekende tracks waar je lekker op meezingt. Daarom maken ze wekelijks eigen mashups en remixen die niemand anders heeft. Doordat beiden draaien ligt het tempo en dus de energie op een hoog niveau. Door hun presentatie-ervaring kunnen beide DJ’s als MC perfect inspelen op de zaal. Één ding is zeker: Op een avond kan van alles gebeuren en is de set aangepast aan het moment.

Muziek

Niet gevangen in een stijl of stroming gaan de Mannetjes voor maximaal feest. DJ Martijn Kolkman (Q-Music) en DJ Menno de Boer (Radio538)

Introductiegage!

Nu € 245,00 korting op de officiële gage. 
Geldig tot 10 April 2015 en het optreden dient in 2015 plaats te vinden.

Boeken of een optie plaatsen voor Mannetjes van de Radio?

Voor meer informatie over Mannetjes van de Radio kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mannetjes van de Radio

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17500 mensen

Specificaties van Mannetjes van de Radio

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Mannetjes van de Radio

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mannetjes van de Radio kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.