Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jeffrey Heesen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6.

Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee wordt duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is.

Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen op 11 september 1990 werd geboren kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten: zijn vader was een bekende zanger/gitarist in diverse bandjes in Brabant en reeds op 5-jarige leeftijd weet Jeffrey hoe de accordeon werkt en doet hij mee aan diverse talentenjachten.

In 2004 verschijnt zijn debuutsingle Hey Lieve Meid. Na zijn deelname aan BZT kan hij volop gaan schrijven en componeren. De door hemzelf geschreven zomersingle Mag Ik De Zon Laten Schijnen laat al duidelijk zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek. Ook de opvolger De Wereld Is Van Ons is in dezelfde stijl en wordt net zo enthousiast ontvangen. Met de single One Night Stand laat hij zien veelzijdiger te zijn en niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Op M'n Engel wordt zo enthousiast gereageerd dat er ook een kerstversie verschijnt. Deze singles zijn natuurlijk te vinden op zijn debuutalbum Intens. Samen met producent Waylon van der Heijden maakte Jeffrey een album waar hij met recht trots op is. Buma.nl beloont zijn inspanningen met de Buma NL Award Grootste Talent.

Jeffrey Heesen is bekend van

 • Finalist Bloed, Zweet & Tranen
 • Buma NL Award voor Grootste Talent
 • Party Award voor Meest Populaire Artiest
 • Covers van enkele favoriete liedjes waar Jeffrey groot bewonderaar van is.
 • Kerst single Ja Het Is Kerstmis
 • Gastoptredens Toppers In Concert
 • Hits o.a. Mag Ik De Zon Laten Schijnen, De Wereld Is Van Ons, Even Wachten, Zijn We Uitgepraat, One Night Stand, M'n Engel, Jij, Liefde Is Magie, Zijn Het Je Ogen, Donker en Nikita.

Boeken of een optie plaatsen voor Jeffrey Heesen?

Voor meer informatie over Jeffrey Heesen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jeffrey Heesen

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34843 mensen

Specificaties van Jeffrey Heesen

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief een M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Jeffrey Heesen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jeffrey Heesen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.