Anja Bretzel en Marijke Weiß-Würst nieuw en exclusief bij Artiestenbureau JB Productions

16/03/2015

Wij zijn blij dat wij Anje Bretzel en Marijke Weiß-Würst mogen verwelkomen in onze exclusieve artiestenstal. Vanaf vandaag verzorgen wij de boekingen van dit unieke muzikale duo.  Anja en Marijke begonnen hun professionele zangcarrière op een cruiseschip. Al drie jaar lang veroveren deze dames de harten van het publiek met hun geschoolde stemmen, gevatte humor en eigenzinnige looks.

Anja Bretzel en Marijke Weiß-Würst de Oktober feest artiesten bij uitstek!

Anja en Marijke zijn zeer geschikt voor Oktober feesten. Natuurlijk komen ze ook graag optreden op feestjes waar er lekker mag worden meegezongen. Carnaval, Apres Ski feesten, feestavonden, cafés en feesttenten, zetten deze dames graag op z 'n kop.

Bekende Schlagerhits en Apres Ski Hits volgen elkaar op

Een optreden van Anja en Marijke is een feest der herkenning met hits als: ‚Ich bin wie du’, ‚Verdammt ich lieb' dich’, ‚Tulpen uit Amsterdam’ en ‚Zing met me mee’ . Anja Bretzel en Marijke Weiß-Würst zijn klaar om na hun wereldreis de Nederlandse podia te veroveren.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Anja Bretzel en Marijke Weiß-Wurst

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Anja Bretzel en Marijke Weiß-Wurst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.