Anja Bretzel en Marijke Weiß-Wurst

Anja Bretzel en Marijke Weiß-Wurst boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Anja Bretzel en Marijke Weiß-Wurst.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Anja en Marijke begonnen hun professionele zangcarrière op een cruiseschip. Al drie jaar lang veroveren deze dames de harten van het publiek met hun geschoolde stemmen, gevatte humor en eigenzinnige looks.

Bekende Schlagerhits en Apres Ski Hits

Met bekende schlager- en après ski hits als ‚Ich bin wie du’, ‚Verdammt ich lieb' dich’, ‚Tulpen uit Amsterdam’ en ‚Zing met me mee’ traden ze op over de hele wereld. 

Anja Bretzel en Marijke Weiß-Wurst klaar voor Nederland

Na Dubai, Kopenhagen, New York en Miami zijn de dames nu van plan Nederland te veroveren. 

Kan u feest wel wat ‚Deutsche Gemütlichkeit’ gebruiken? 

Boek Anja en Marijke dan nu!

Boeken of een optie plaatsen voor Anja Bretzel en Marijke Weiß-Wurst?

Voor meer informatie over Anja Bretzel en Marijke Weiß-Wurst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Anja Bretzel en Marijke Weiß-Wurst

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 59169 mensen

Specificaties van Anja Bretzel en Marijke Weiß-Wurst

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Anja Bretzel en Marijke Weiß-Wurst

Anja Bretzel en Marijke Weiß-Wurst groeiden op in het pittoreske  Bad Bentheim, net over de Duitse grens bij Oldenzaal. 

Al op jonge leeftijd kwamen de meisjes in aanraking met muziek. 

Marijke groeide op in café ‚Het Kapelletje’, waar ze al van jongs af aan optrad op het biljart. Corso’s, bruiloften, feesten en partijen; er was geen feest als Marijke er niet was geweest. Anja begon haar carrière wat vromer. Menig kerstmis werd geopend met haar bijzondere uitvoering van ‚Alle Jahre wieder’ en ook ‚O du fröhliche’ weerklonken jaar naar jaar in de Martin Luther King kerk. 

Toen de meisjes elkaar tijdens een busreisje naar de kerstmarkt in Keulen ontmoetten vloog er een meteen een vonk over. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en treden ze op in binnen en buitenland. 

Met de creativiteit van Anja en de scherpe tong van Marijke hebben de meisjes al een indrukwekkende tournee weten te verwezenlijken in onder andere Dubai, New York, Montréal en Miami.

Zoals Rudy Carel, Linda de Mol en Jantje Smit de Duitse harten hebben veroverd, gaan Anja en Marijke nu de strijd aan met het Nederlandse publiek. 

Deutsche Gemütlichkeit’ met een Nederlands tintje. 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Anja Bretzel en Marijke Weiß-Wurst

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Anja Bretzel en Marijke Weiß-Wurst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.