Tina Turner Look a Like - Hot Leggs

Tina Turner Look a Like - Hot Leggs boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tina Turner Look a Like - Hot Leggs.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hot Leggs - Look a Like Tina Turner act

Hildegards levenservaring, haar stem en uitstraling op het podium vertonen grote overeenkomsten met Tina Turner.
 
Nadat ze als zangeres actief is geweest in verschillende formaties start ze in de jaren 80 haar eerste 5 mans formatie genaamd Hot Leggs. De Tina Turner Tribute begon in de jaren 80 doordat de vraag naar meerdere Tina Turner nummers achter elkaar kwam.
 
Naar eigen zeggen is ze geen kopie van Tina Turner, ze zal dan ook nooit exact de bewegingen van Tina nadoen. Ze is en blijft zichzelf en dat is ook in haar show te merken.

Al 34 jaar aan de top als Tina Turner Look a Like

Gezien het feit dat de concurrentie steeds jonger is en voor Hildegard, die al ruim 34 jaar in het vak zit, de gemiddelde leeftijd van de fans steeds lager wordt is het harder werken om het publiek het naar de zin te maken. Haar wens: Een toer met de Tina Turner Tribute show in de Nederlandse theaters.
 
Anno 2020 verzorgt zij tape optredens van 1x30 minuten, met optioneel 2 danseressen. Haar live band ondergaat momenteel een frisse update. Zodra deze weer beschikbaar is zullen wij u berichten.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Tina Turner Look a Like - Hot Leggs?

Voor meer informatie over Tina Turner Look a Like - Hot Leggs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tina Turner Look a Like - Hot Leggs

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34444 mensen

Specificaties van Tina Turner Look a Like - Hot Leggs

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Tina Turner Look a Like - Hot Leggs

Hot Leggs is de naam waaronder Hildegard Kooy zich presenteert met een Tina Turner act. Geboren op 10 mei 1963 te Paramaribo Suriname, verhuisde zij op 11 jarige leeftijd naar Nederland.
Ze begon in de jaren 70-tig als danseres in een Afrikaans dansgroepje en stapte daarna over naar een disco-dansgroep. Om zich verder te kunnen ontwikkelen op het podium deed ze ook wat rolletjes in toneelstukken. Zowel met de dansgroepen als met het toneel toerde ze door Nederland tot het moment daar was en ze op het podium werd neergezet, als zangeres, tijdens een talentenjacht. 
 
Hier sleepte ze de 1ste prijs in de wacht, er volgden nog 2 talentenjachten waarbij Hildegard nog 1x de 2de en 1x de 1ste prijs in de wacht wist te slepen. Vanaf dat moment was muziek het enige waar ze zich op concentreerde, Tina Turner was hierbij haar voorbeeld. 
 
Hildegards levenservaring (bijna een kopie van haar voorbeeld en ook iets waar ze, net als zij, niet graag over praat), haar stem en uitstraling op het podium vertonen grote overeenkomsten met Tina Turner.
 
Nadat ze als zangeres actief is geweest in verschillende formaties start ze in de jaren 80 haar eerste 5 mans formatie genaamd Hot Leggs. De Tina Turner Tribute begon in de jaren 80 doordat de vraag naar meerdere Tina Turner nummers achter elkaar kwam, hetgeen is uitgegroeid tot een 120 minuten durende wervelende act met haar live band.
 
Naar eigen zeggen is ze geen kopie van Tina Turner, ze zal dan ook nooit exact de bewegingen van Tina nadoen. Ze is en blijft zichzelf en dat is ook in haar show te merken.
 
Hot Leggs groeide uit tot een 9 mans formatie en in 2001 bracht ze de CD “After Ten…” uit, een cd met covers van Tina Turner en enkele andere artiesten. Voor de promotie van deze cd is ze op toer gegaan met haar formatie naar Paramaribo waar ze 3 weken lang her en der in het land optredens heeft mogen verzorgen.
 
Deze CD heeft haar enige weken lang een eerste plaats notering op de hitlijsten in Paramaribo opgeleverd. Vanaf 2002 is Hildegard een welgeziene artiest op het Sziget Festival in Hongarije, ze verzorgt daar op 2 dagen een optreden met haar formatie waarvan het 2de optreden altijd een volledige Tina Turner Tribute show is van ruim 120 minuten. Met optredens in Nederland, Luxemburg, België, Duitsland, Frankrijk en Suriname is ze een veel gevraagde artiest die als doel heeft een onvergetelijke show neer te zetten.
 
Hildegard heeft hard moeten knokken voor een plaats in de artiestenwereld en doet dat nog steeds; voor haar is het zaak om een zo professioneel mogelijke show neer te zetten. De concurrentie in de artiestenwereld is en blijft groot, maar houdt haar ook scherp, hetgeen te merken is binnen haar formatie.
 
Gezien het feit dat de concurrentie steeds jonger is en voor Hildegard, die al ruim 34 jaar in het vak zit, de gemiddelde leeftijd van de fans steeds lager wordt is het harder werken om het publiek het naar de zin te maken. Haar wens: Een toer met de Tina Turner Tribute show in de Nederlandse theaters.
 
Anno 2015 verzorgt zij tape optredens van 1x30 minuten, met optioneel 2 danseressen. Haar live band ondergaat momenteel een frisse update. Zodra deze weer beschikbaar is zullen wij u berichten.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Tina Turner Look a Like - Hot Leggs

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tina Turner Look a Like - Hot Leggs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.