Tina Turner Look a Like - Hot Leggs

Tina Turner Look a Like - Hot Leggs boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tina Turner Look a Like - Hot Leggs.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hot Leggs - Look a Like Tina Turner act

Hildegards levenservaring, haar stem en uitstraling op het podium vertonen grote overeenkomsten met Tina Turner.
 
Nadat ze als zangeres actief is geweest in verschillende formaties start ze in de jaren 80 haar eerste 5 mans formatie genaamd Hot Leggs. De Tina Turner Tribute begon in de jaren 80 doordat de vraag naar meerdere Tina Turner nummers achter elkaar kwam.
 
Naar eigen zeggen is ze geen kopie van Tina Turner, ze zal dan ook nooit exact de bewegingen van Tina nadoen. Ze is en blijft zichzelf en dat is ook in haar show te merken.

Al 34 jaar aan de top als Tina Turner Look a Like

Gezien het feit dat de concurrentie steeds jonger is en voor Hildegard, die al ruim 34 jaar in het vak zit, de gemiddelde leeftijd van de fans steeds lager wordt is het harder werken om het publiek het naar de zin te maken. Haar wens: Een toer met de Tina Turner Tribute show in de Nederlandse theaters.
 
Anno 2020 verzorgt zij tape optredens van 1x30 minuten, met optioneel 2 danseressen. Haar live band ondergaat momenteel een frisse update. Zodra deze weer beschikbaar is zullen wij u berichten.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Tina Turner Look a Like - Hot Leggs?

Voor meer informatie over Tina Turner Look a Like - Hot Leggs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tina Turner Look a Like - Hot Leggs

Deze act is bekeken door 21901 mensen

Specificaties van Tina Turner Look a Like - Hot Leggs

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland