Jazz Dreamteam - DJ met Saxofonist

Jazz Dreamteam - DJ met Saxofonist boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jazz Dreamteam - DJ met Saxofonist.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dit stijlvolle team dat trendy muziek maakt, zonder te ‘knallen’, met wat lounge en jazz (lekkere bossa-nova’s die weer helemaal ‘hot’ zijn).

Saxofonist Machiel en zijn vaste DJ Charles-K zijn pioniers van een geheel nieuwe en zeer trendy discipline: De combinatie van DJ en sax, die een groot aantal voordelen heeft.
Dit concept wordt o.a. gekenmerkt door een zeer breed repertoire, van jazz tot all-round feestmuziek. DJ Charles en Machiel vormen al ruim 10 jaar hét ‘dreamteam’ van het Gooi: Machiel is de vaste (studio-) saxofonist van wereldberoemde DJ/producer Gregor Salto (met wie hij de wereldhit Samba do Mundo scoorde) en heeft een zeer extraverte live show waarmee hij inmiddels een internationalke carrière heeft opgebouwd. Zo stond hij o.a in Beverly Hills, Dubai, Moskou, Istanbul en St. Petersburg.

Jazz Dreamteam hit onder Bekende Nederlanders

Vele BN’ers boekten Machiel reeds voor hun feestje: Zo verzorgde hij onder andere de VIP afterparties van Marco Borsato’s Wit Licht Guus Meeuwis’ stadionconcerten en de verjaardagsfeesten van Caroline Tensen


Diverse dresscodes mogelijk uiteraard.

Boeken of een optie plaatsen voor Jazz Dreamteam - DJ met Saxofonist?

Voor meer informatie over Jazz Dreamteam - DJ met Saxofonist kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jazz Dreamteam - DJ met Saxofonist

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 44301 mensen

Specificaties van Jazz Dreamteam - DJ met Saxofonist

  • Tijdsduur: Tijd op aanvraag
  • Geluid: Inclusief B / M set & DJ-booth
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Jazz Dreamteam - DJ met Saxofonist

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jazz Dreamteam - DJ met Saxofonist kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.