Julia van Bergen

Julia van Bergen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Julia van Bergen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De carrière van Julia van Bergen begon al op jonge leeftijd. In 2014 won de destijds 15-jarige zangeres de finale van het Junior Songfestival. Dit deed  ze met haar zelfgeschreven nummer ‘Around’. Een paar jaar later deed Julia van Bergen met succes mee aan The Voice of Holland. In het team van Waylon wist Julia hoge ogen te gooien en een mega publiek voor zich te winnen.

Geroemd om haar Muzikaliteit!

Doordat Julia regelmatig filmpjes op YouTube zette, viel ze op bij scouts van The Voice Kids en het Junior Songfestival. Dit leidde ertoe dat ze met het zelfgeschreven nummer ‘Around’ meedeed aan de audities van het Junior Songfestival in het voorjaar van 2014. Ook nu weer begeleidde Julia zichzelf op de piano. Dit bleef niet onopgemerkt bij de jury die haar roemde om haar muzikaliteit.

Julia van Bergen ook bekend van social media

De media optredens van Julia van Bergen hebben er mede voor gezorgd dat ze tegenwoordig een bekendheid is geworden op social media. Julia wordt met grote regelmaat benaderd voor samenwerkingen met internationale bedrijven op Instagram. Wanneer het past bij het imago van Julia, kijken we graag naar de mogelijkheden. Verder deelt Julia regelmatig covers via haar YouTube-kanaal, waarvan die van ‘Plankgas’ van Snelle en Frenna meer dan 3 miljoen views kreeg.

Op dit moment zit Julia regelmatig in schrijfsessies voor nieuwe nummers. In 2021, op haar verjaardag, verscheen haar meest recente single: ‘Laat Ze Maar Praten’ onder het label van Cloud9.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Julia van Bergen?

Voor meer informatie over Julia van Bergen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Julia van Bergen

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende artiesten voor Kids om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22999 mensen

Specificaties van Julia van Bergen

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Julia van Bergen

Finaliste Junior Songfestival

Dit leidde tot een finaleplaats bij het Junior Songfestival. Haar producers, Joost Griffioen en Stas Swaczyna van de Rocketeers, gingen met ‘Around’ aan de slag en maakten er een actueel en finale-waardig nummer van. Julia won hiermee glansrijk zowel de halve finale als de finale van het Junior Songfestival met het maximum aantal punten en mocht Nederland vertegenwoordigen in Malta! Ze eindigde daar op een knappe 8e plaats.

Maar ook na het Eurovisie Junior Songfestival hield het niet op voor Julia. Zo trad ze samen met de andere JSF-finalisten op tijdens het Zapp-Sinterklaasfeest. Ook stond ze te midden van grote Nederlandse namen als Sharon Doorson, Niels Geusebroek en Sandra van Nieuwland tijdens Kerst met de Zandtovenaar dat rond de Kerstdagen meerdere keren op televisie te zien was.

En haar producers gaan dit jaar opnieuw de studio in met Julia! Zo zal er een Engelstalige versie van ‘Around’ uitgebracht worden en zullen er nieuwe nummers opgenomen worden.

Tegenwoordig deelt Julia via haar Instagram-kanaal (127.000 volgers) en YouTube-kanaal (42.000 abonnees) covers, waarvan die van ‘Plankgas’ van Snelle en Frenna meer dan 3 miljoen views kreeg. In 2021, op haar verjaardag, verscheen haar nieuwste single: ‘Laat Ze Maar Praten’.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Julia van Bergen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Julia van Bergen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.