Julia van Bergen - Winnaar Junior Songfestival 2014

Julia van Bergen - Winnaar Junior Songfestival 2014 boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Julia van Bergen - Winnaar Junior Songfestival 2014.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Geroemd om haar Muzikaliteit!

Doordat Julia regelmatig filmpjes op YouTube zette, viel ze op bij scouts van The Voice Kids en het Junior Songfestival. Dit leidde ertoe dat ze met het zelfgeschreven nummer ‘Around’ meedeed aan de audities van het Junior Songfestival in het voorjaar van 2014. Ook nu weer begeleidde Julia zichzelf op de piano. Dit bleef niet onopgemerkt bij de jury die haar roemde om haar muzikaliteit.

Finaliste Junior Songfestival

Dit leidde tot een finaleplaats bij het Junior Songfestival. Haar producers, Joost Griffioen en Stas Swaczyna van de Rocketeers, gingen met ‘Around’ aan de slag en maakten er een actueel en finale-waardig nummer van. Julia won hiermee glansrijk zowel de halve finale als de finale van het Junior Songfestival met het maximum aantal punten en mocht Nederland vertegenwoordigen in Malta! Ze eindigde daar op een knappe 8e plaats.

Maar ook na het Eurovisie Junior Songfestival hield het niet op voor Julia. Zo trad ze samen met de andere JSF-finalisten op tijdens het Zapp-Sinterklaasfeest. Ook stond ze te midden van grote Nederlandse namen als Sharon Doorson, Niels Geusebroek en Sandra van Nieuwland tijdens Kerst met de Zandtovenaar dat rond de Kerstdagen meerdere keren op televisie te zien was.

En haar producers gaan dit jaar opnieuw de studio in met Julia! Zo zal er een Engelstalige versie van ‘Around’ uitgebracht worden en zullen er nieuwe nummers opgenomen worden.

We zullen dus nog vast veel van Julia horen!

Boeken of een optie plaatsen voor Julia van Bergen - Winnaar Junior Songfestival 2014?

Voor meer informatie over Julia van Bergen - Winnaar Junior Songfestival 2014 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Julia van Bergen - Winnaar Junior Songfestival 2014

Deze act is bekeken door 14974 mensen

Specificaties van Julia van Bergen - Winnaar Junior Songfestival 2014

  • Tijdsduur: 1 x 20 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Julia van Bergen - Winnaar Junior Songfestival 2014

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Julia van Bergen - Winnaar Junior Songfestival 2014 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.