Ernest

Ernest boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ernest.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als enige kandidaat mocht Ernest in het seizoen 2014/2015 terugkomen in het programma "Bloed, Zweet en Tranen" van SBS6. Dit vooral om te laten zien dat hij in het seizoen 2013/2014 onterecht is weg gestuurd. Inmiddels heeft Ernest met veel succes opgetreden in de show en is Nederland overtuigd van de geweldige zang – capaciteiten van Ernest. Hij zingt met passie en gevoel en alles komt recht uit zijn hart. De single “Hoe kan ik van je houden” is op 27 februari 2015 opnieuw uitgebracht en is te downloaden via Itunes en via de bekende downloadportals.

Ernest niet alleen zanger ook entertainer

Ernest heeft in het programma bewezen dat hij een geweldige zanger is. Dat hij ook een ras- entertainer is, bewijst hij wekelijks in het Amsterdamse café “Peter Beense”.

Daarnaast heeft hij in zijn rijke carrière op diverse grote podia gestaan. Al vijf keer trad hij op tijdens het Jordaanfestival en in 2014 stond hij met de Toppers in de ArenA tijdens de jubileum editie van “Toppers in concert”. Hij is dit jaar ook te zien op “Dutch Valley”.

Boeken of een optie plaatsen voor Ernest?

Voor meer informatie over Ernest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ernest

Deze act is bekeken door 18038 mensen

Specificaties van Ernest

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set