Tino Martin overdonderd door Gouden Plaat

04/12/2017

Amsterdam – Een bijzonder moment voor zanger Tino Martin. Hij ontving een gouden plaat voor zijn single ‘Jij liet me vallen'. Van de single zijn meer dan 25.000 exemplaren verkocht.

Een totaal verraste Tino nam de gouden plaat in het showbizzprogramma SBS Shownieuws in ontvangst van presentatoren Airen Mylène en Maurice Wijnen.

Geheel onverwachts kwam de gouden plaat niet voor de zanger.

Het gelijknamige album ‘Jij liet me vallen’ stond wekenlang in de Album Top100 en zijn singles werden in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify. Ook ontving hij de ultieme bekroning, een Edison, voor het album ‘Jij liet me vallen’. 

De zanger was afgelopen zondag te gast bij Shownieuws om te vertellen over het afgelopen jaar, de clipopnames van zijn nieuwe kerstsingle in Oostenrijk en om vooruit te kijken naar zijn concerten in 2018. Aan het einde van het programma kreeg hij de gouden plaat overhandigd.

‘Ik ben echt even sprakeloos, wat fantastisch. Dit wist ik dus echt niet’, aldus een trotse en geëmotioneerde Tino Martin.

Boeking of een optie plaatsen voor Tino Martin

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tino Martin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.