Tino Martin

Tino Martin Boeken of Inhuren? | JB Productions William Rutten Photography

Tino Martin boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tino Martin.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ondanks dat Tino Martin in 2002 al finalist was van Hennie Huismans Soundmix Show leert het grote publiek hem nu pas kennen na zijn deelname aan "Bloed, Zweet en Tranen" in 2015.

Van Bloed, Zweet en Tranen naar meest geboekte artiest

2013: Tino Martin tekent een meerjarig platencontract bij Studio One en begint te werken aan een eigen repertoire.

2014: Brengt hij verschillende single’s uit.

2015: Deed Martin mee als kandidaat in het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen. Gaf hij 2 uitverkochte concerten in Amstelveen en komt zijn 1e album uit. Met zo'n 400 optredens mocht hij zich de meest geboekte artiest van 2015 noemen.

2016: Kreeg Tino Martin een Edison voor zijn album 'Jij Liet Me Vallen" en gaf hij in mei zijn eerste concert in de Heineken Music Hall.

2017: Stond Tino Martin in een uitverkocht Ziggo Dome voor 17.000 fans en kwam zijn 2e album uit.

2018: Gaf Tino Martin 2 uitverkochte concerten in het Koninklijke Theater Carré, het Afas Circus Theater en opnieuw in de Ziggo Dome.

Je kent Tino Martin van de volgende single’s

 • Jij Liet Me Vallen – Tevens de naam van zijn 1e Album
 • Zij Weet het
 • Proost op het leven
 • Loop niet weg
 • Vanavond (uit m'n bol)
 • Hartslag van de stad
 • Zomer in m'n bol

Boeken of een optie plaatsen voor Tino Martin?

Voor meer informatie over Tino Martin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tino Martin

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 120129 mensen

Specificaties van Tino Martin

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Tino Martin

Het is 1998, Tino Martin is dan pas 14 jaar. Hij komt dan voor de eerste keer in aanraking met het artiestenvak in de strandtent van zijn oom en tante. De band die de avond muzikaal verzorgt vraagt hem op de planken. Tino zingt een nummer mee en vanaf dat moment is er bij hem geen twijfel meer mogelijk. Dit wil hij de rest van zijn leven doen. Vanaf die dag gaat alles in sneltreinvaart, hij gaat zingen met orkestbanden en de aanvragen voor de eerste betaalde optredens van Tino stromen binnen.

Op 16-jarige leeftijd – met inmiddels al twee jaar podiumervaring – wint hij de Scheveningse Talentenjacht 2000 en maakt hiermee naam in de regio.

In 2002 is Tino finalist van Hennie Huisman’s Soundmix Show met een nummer van René Froger. De telefoons staan bij de boekingskantoren roodgloeiend. Hij maakt zijn opwachting in de prime time TV-shows naast verschillende grote Nederlandse artiesten.

In de daarop volgende jaren treedt Tino enorm veel op in binnen- en buitenland. Zo ontwikkelt hij zich tot een alom gerespecteerd zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling. Hij werkt in deze periode aan zijn eigen fan base en bedient een brede klantenkring.

In 2009 vestigt Tino Martin definitief zijn naam als “live-artiest” door een aantal uitverkochte optredens met live orkest in het Concertgebouw Den Haag en in Het Paard van Troje. Met als gevolg lovende kritieken van zijn publiek en de landelijke pers.

In 2013 tekent hij een meerjarig platencontract bij Studio One. De tijd is nu rijp voor de definitieve doorbraak, dus werkt hij dag en nacht aan zijn eigen nieuwe repertoire in de studio. Zijn tomeloze inzet en aanstekelijke energie werpt al snel zijn vruchten af wat resulteert in het fantastische nummer ‘Doe wat je wil’. Dit is een meezinger van ongekende kwaliteit.

In 2014 komt Tino met drie nieuwe single’s, namelijk: De gevierde man, Mijn vriend en Jij liet mij vallen. Drie nummers waarin hij zijn eigen sound goed laat horen en een nieuwe weg in slaat. Tino is op het moment ook druk bezig met een album, waar deze single’s o.a. op komen te staan.

2015 was een bijzonder succesvol jaar voor Tino Martin. In het voorjaar van 2015 was hij nog een veelbesproken kandidaat in het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen. Later dat jaar, in het eerste weekend van oktober, stond hij tweemaal in een uitverkochte Schouwburg van Amstelveen. In dit zelfde weekend werd zijn eerste eigen album ‘Jij liet me vallen’ gereleased. Het album stond wekenlang in de Album Top100 en zijn singles waaronder het met ‘de Koos Alberts Award’ bekroonde ‘ Toch zal ik altijd aan je denken’ werden in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify. Tino ontwikkelt zich als een artiest die zowel geliefd is bij jong als oud. Met 400 optredens mag hij zich de meest geboekte artiest van 2015 noemen. Met trotst kondigde Tino Martin in december één van zijn grootste concerten in zijn carrière aan. Zijn dromen kwamen uit op 28 mei 2016. Een uitverkochte Heineken Music Hall, een geweldige liveband, gastoptredens van collega’s en bovenal een fantastisch publiek. Hier bracht hij zijn nieuwste single ‘Dat ik je zo zou missen’ voor het eerst ten gehore. Zijn volgende droom is een concert in het Ziggo Dome voor 17.000 fans, dat in 2017 gaat plaatsvinden.

Ook ontving hij dit jaar de ultieme bekroning, een Edison voor zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’. Eerder dit jaar mocht hij uit handen van niemand minder dan Koos Alberts, een Koos Albert-Award (beste single) ontvangen voor het nummer ‘Toch zal ik altijd aan je denken’.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Tino Martin

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tino Martin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.