Henny Thijssen

Henny Thijssen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Henny Thijssen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het Nederlandse publiek maakte opnieuw kennis met Henny Thijssen door zijn deelname aan het SBS6 televisie programma "Bloed, Zweet en Tranen". De jury is keer op keer zeer onder de indruk van de stem en performance van Henny Thijssen.

Henny Thijssen geen onbekende in de Muziekindustrie

Henny Thijssen is in de jaren tachtig in de muziek terecht gekomen. Hij schreef voor diverse rockbands en zong ook de demo's voor hen in.  Henny Thijsen heeft aan meer dan 1000 relesease meegewerkt en schreef o.a. nummers voor: Marianne Weber, Koos Alberts, Frans Bauer, Corry Koning, Dennie Christian,Thomas Berge, Stef Ekkel en vele andere Nederlanse artiesten.

Boeken of een optie plaatsen voor Henny Thijssen?

Voor meer informatie over Henny Thijssen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Henny Thijssen

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30948 mensen

Specificaties van Henny Thijssen

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Henny Thijssen

Henny Thijssen is in de jaren tachtig in de muziek terecht gekomen. Hij schreef voor diverse rockbands en zong ook de demo's voor hen in. Toen in 1986 de band East Coast gevormd werd schreef hij voor deze band de liedjes en werd gevraagd als lead-zanger nadat ze de demo met zijn zang hadden gehoord.

In 1986 maakte hij zijn entree als leadzanger bij East Coast en maakte daarmee het album EC, waar onder andere de nummers Save our Planet, Out of Control en Now the time is right op stonden. In 1988 won East Coast, voor Nederland het uit 24 landen(waaronder de VS, Cuba, Australië) bestaande alternatieve Wereld Songfestival in Bratislava de publieksprijs en de derde prijs van de vakjury, met het nummer Save our Planet.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Henny Thijssen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Henny Thijssen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.