De Romeo's

De Romeo's boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Romeo's.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Romeo's zijn in Belgie razend populair. In Nederland verwierven zij bekend door samen met Jan Smit het duet "Zingen, Lachen, Dansen" uit te brengen. In België behaalde deze hit-single de nummer 1 positie. 

In Nederland werd het nummer veelvuldig op de radio gedraaid. De Romeo's zijn beperkt beschikbaar voor optredens in Nederland.

Van een kleine feestzaal tot hun eigen festival, De Romeo’s bouwen overal een ongezien feestje

In-middels staan Chris, Gunther en Davy bijna 15 jaar samen op het podium en ze weten van geen ophouden. Overal waar de drie heren – bij voorkeur in maatpak – zich vertonen, wordt een feestje gebouwd. Want daar staan ze garant voor: 100% feest!

Op 27 januari 2017 verscheen het gloednieuwe album van De Romeo’s, ‘Vrienden Voor Altijd’.
Ze werden ook gebombardeerd tot echte filmsterren. H.I.T., de film met Chris, Davy en Gunther draaide in de bioscopen en is ondertussen verschenen op DVD. Verder kenmerkte 2017 zich door een bomvolle agenda met optredens en live concerten.

Ondertussen zijn De Romeo’s uitgegroeid tot misschien wel de populairste Vlaamse schlager- en ambiancegroep ooit.

Geen feesttent, zaal of arena die kan weerstaan aan hun opzwepende medleys en eigen hits. De Romeo’s op het podium, da’s een echte live jukebox, vol met de populairste mee-zingers en klassiekers van vroeger tot nu.

De Romeo’s boeken, da’s met 100% feestgarantie!

Boeken of een optie plaatsen voor De Romeo's?

Voor meer informatie over De Romeo's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Romeo's

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32920 mensen

Specificaties van De Romeo's

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: In overleg
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van De Romeo's

We schrijven april 2003.  Davy Gilles en Chris Van Tongelen staan samen in de musical Romeo & Julia… het kriebelt om samen een groep op te richten!  Gunther Levi, vriend bij ‘Familie’, is al snel overtuigd om mee op de kar te springen.  En wat een kar… Anno 2013 staan Davy, Chris en Gunther als De Romeo’s tien jaar op de planken en zijn ze geliefd in heel Vlaanderen.  Overal waar de drie heren, bij voorkeur in maatpak, zich vertonen,  wordt een feestje gebouwd.  Want daar staan ze voor garant… 100% feest! 

Davy, Chris en Gunther hebben ondertussen al een heel muzikaal parcours afgelegd.  In 2003 staan ze, net als de eerste lichting Idolen, op het VTM Zomertour-podium.  Iets wat ze de volgende vier jaar in hun zomeragenda hebben staan.

In 2004 duiken Davy, Chris en Gunther de studio in en dat mondt uit in twee Nederlandstalige singles: ‘Strand’ en ‘Nooit te laat’, waarmee ze een paar keer Tien Om Te Zien haalden.  De eerste full cd volgt in 2006.  ‘Non Stop Party’, de titel spreekt voor zich: een cd voor één groot festijn, met de leukste medleys.  Ondertussen nemen ze vooral bedrijfsfeesten voor hun rekening.  In 2008 volgt album nummer twee,  ‘The party goes on’.  En ja hoor, het gaat zeker door want vanaf dan trekken de drie knappe heren ook volop de kaart van feesttenten en festivals.

In 2008 heeft in Hasselt het allereerste echte Schlagerfestival plaats.  De Romeo’s zijn er vanaf het begin elk jaar bij.  Dit jaar toveren ze de Ethias Arena ook al voor de vijfde keer om in hun bloedeigen Zingpaleis, hét meezingfeest van Vlaanderen.  Tien jaar De Romeo’s, vijf jaar Het Zingpaleis: 2013 is een echt feestjaar. 

Maar we keren nog even terug in de tijd.  In 2011 verrassen Davy, Chris en Gunther vriend en vijand door een volledig Nederlandstalig album uit te brengen.  ‘De Romeo’s in ’t Wit’ haalt in een mum van tijd goud. “Viva De Romeo’s” wordt een dikke hit! 

In 2012 lanceren ze terug een Nederlandstalig album, ‘Feesten In Stijl’.  En 2012 wordt een absoluut topjaar voor de drie Romeo’s.  Ze krijgen een Anne Award voor ‘Beste Groep’, ze krijgen de Zomerhit van 2012 voor ‘Beste Ambiance’ en bovendien ook DE Zomerhit 2012 met hun ‘Vlaanderen Feest’.  En de prijzenregen is nog niet gedaan want bij de Mia’s gaan aan ze de haal met een Mia voor ‘Beste Vlaams Populair’. 

2013 zetten De Romeo’s voort op hetzelfde winnaarselan.  Ze nemen drie Anne Awards mee naar huis: onder andere eentje met Jan Smit, voor hun dikke nummer 1-hit ‘Zingen, Lachen, Dansen’.   In juni brengen De Romeo’s het dubbelalbum ‘10’ uit, want dat jaar staan Davy, Chris en Gunther 10 jaar met hun drietjes op de planken.  Het feestelijke album haalt in amper 4 weken goud.  Hun hit ‘Houden van elkaar’ is genomineerd voor Zomerhit van Radio 2.  Het einde van het jaar sluiten De Romeo’s traditioneel af in Het Zingpaleis, het wordt een knallende 5e editie!

Vanaf 2014 kan iedereen in de huiskamer van het feest meegenieten, via de dvd Het Zingpaleis 2013 Live.  Davy, Chris en Gunther maken een nummer samen met Willy Sommers en ze geven met Willy (nog steeds) dubbelconcerten.  De Romeo’s lanceren in de zomer een gloednieuwe single ‘Deze is voor Julia’, een dikke nummer 1.  Ze zijn ook dit jaar weer genomineerd voor de Zomerhit van Radio 2.  Op 31 oktober staan ze met hun eigen ‘Feestival’ in de Lotto Arena in Antwerpen. 

Het jaar 2015 brengt heel wat leuke dingen voor de drie knappe heren: op 6 maart verschijnt hun gloednieuwe album ‘De Romeo’s op stap’!   Deze bestellen kan altijd via muziekpunt.be .  En dan oefenen geblazen, want op zaterdag 24 oktober trekken Gunther, Chris en Davy opnieuw naar de Ethias Arena in Hasselt.  Voor de zesde keer is er hun vertrouwde Zingpaleis!

De Romeo’s blijven… 100% FEESTGARANTIE!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor De Romeo's

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Romeo's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.