De Romeo's

De Romeo's boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Romeo's.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Romeo's zijn in Belgie razend populair. In Nederland verwierven zij bekend door samen met Jan Smit het duet "Zingen, Lachen, Dansen" uit te brengen. In België behaalde deze hit-single de nummer 1 positie. 

In Nederland werd het nummer veelvuldig op de radio gedraaid. De Romeo's zijn beperkt beschikbaar voor optredens in Nederland.

Van een kleine feestzaal tot hun eigen festival, De Romeo’s bouwen overal een ongezien feestje

In-middels staan Chris, Gunther en Davy bijna 15 jaar samen op het podium en ze weten van geen ophouden. Overal waar de drie heren – bij voorkeur in maatpak – zich vertonen, wordt een feestje gebouwd. Want daar staan ze garant voor: 100% feest!

Op 27 januari 2017 verscheen het gloednieuwe album van De Romeo’s, ‘Vrienden Voor Altijd’.
Ze werden ook gebombardeerd tot echte filmsterren. H.I.T., de film met Chris, Davy en Gunther draaide in de bioscopen en is ondertussen verschenen op DVD. Verder kenmerkte 2017 zich door een bomvolle agenda met optredens en live concerten.

Ondertussen zijn De Romeo’s uitgegroeid tot misschien wel de populairste Vlaamse schlager- en ambiancegroep ooit.

Geen feesttent, zaal of arena die kan weerstaan aan hun opzwepende medleys en eigen hits. De Romeo’s op het podium, da’s een echte live jukebox, vol met de populairste mee-zingers en klassiekers van vroeger tot nu.

De Romeo’s boeken, da’s met 100% feestgarantie!

Boeken of een optie plaatsen voor De Romeo's?

Voor meer informatie over De Romeo's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Romeo's

Deze act is bekeken door 22089 mensen

Specificaties van De Romeo's

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: In overleg