Judith Peters

Judith Peters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Judith Peters.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Judith Peters haar carriere in de muziek begon met het zingen in bands(allround). Daarnaast deed zij mee aan diverse talentenjachten en zangwedstrijden die zij met glans won zoals Karaoke op RTL4 en de Soundmixshow. Keer op keer wist zij met haar zangtalent en uitstraling het publiek voor zich te winnen. Judith is een nuchtere Hollandse meid, die zich op het podium ontpopt als een ware Diva. Dit was ook te zien tijdens de Toppers concerten 2011, waar zij optrad voor een uitverkochte Amsterdam Arena.

Judith Peters jarenlang ervaring

Door haar jaren lange ervaring weet Judith Peters exact waar het publiek om vraagt; “Mensen willen vermaakt worden, zingen is leuk, maar een stuk entertainment is een absolute Must”.

Nederland is haar niet groot genoeg, in de zomer laat Judith, met haar warme stemgeluid, de temperatuur in Santa Susanna Spanje extra stijgen (o.a. op camping Bon Repos) en s’winters zingt zij vaak naast toppers als Vinzzent en Wolter Kroes in de Moskito Bar te Westendorf Tirol.

In 2015 gooide Judith Peters hoge ogen bij het SBS6 programma "Bloed, Zweet & Tranen".

Nieuwe Show Judith Peters zingt Hollands

Vanaf 2018 heeft Peters voor haar nieuw show "Judith Peters zingt Hollands" het repertoire uitgebreid met Nederlandstalige hits.  Op ongekend krachtige wijze zal zij, in een 40 minuten durende show, de grootste Power Ballades en de meest bekende kroegenhits aller tijden ten gehore brengen.

Boeken of een optie plaatsen voor Judith Peters?

Voor meer informatie over Judith Peters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Judith Peters

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 29168 mensen

Specificaties van Judith Peters

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Judith Peters

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Judith Peters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.