Dave Roelvink

Dave Roelvink boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dave Roelvink.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dave Roelvink de zoon van zanger Dries Roelvink is een carrière gestart als DJ. Dave Roelvink is al model, presentator en heeft ook al wat acteer prestaties op zijn naam staan.

Dave Roelvink bekend bij een groot publiek

Het grote publiek maakte kennis met Dave Roelvink door zijn deelname aan televisieprogramma's als: Sterren Springen, Fort Boyard en Welkom bij de Kamara's. Dave is niet van plan om in de voetsporen te treden van zijn vader Dries Roelvink. Dus geen zangcarriére voor Dave Roelvink, al zingt hij wel mee met zijn vader in de titelsong van de reality-soap "De Roelvinkjes".

Dave Roelvink boeken als DJ

Dave Roelvink is te boeken als DJ. De muziek keuze van Dave is Bubbling, Moombahton en Eclectic. Informeer naar de mogelijkheden van Dave Roelvink als DJ.

Boeken of een optie plaatsen voor Dave Roelvink?

Voor meer informatie over Dave Roelvink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dave Roelvink

Deze act is bekeken door 55297 mensen

Specificaties van Dave Roelvink

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen