Dave Roelvink

Dave Roelvink boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dave Roelvink.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dave Roelvink de zoon van zanger Dries Roelvink is een carrière gestart als DJ. Dave Roelvink is al model, presentator en heeft ook al wat acteer prestaties op zijn naam staan.

Dave Roelvink bekend bij een groot publiek

Het grote publiek maakte kennis met Dave Roelvink door zijn deelname aan televisieprogramma's als: Sterren Springen, Fort Boyard en Welkom bij de Kamara's. Dave is niet van plan om in de voetsporen te treden van zijn vader Dries Roelvink. Dus geen zangcarriére voor Dave Roelvink, al zingt hij wel mee met zijn vader in de titelsong van de reality-soap "De Roelvinkjes".

Dave Roelvink boeken als DJ in live show met drummer en Saxofonist.

Dave Roelvink is te boeken als DJ in een liveshow, begeleid door een Drummer en een Saxofonist
De muziek keuze van Dave is Bubbling, Moombahton en Eclectic.
Informeer naar de mogelijkheden van Dave Roelvink als DJ.

Boeken of een optie plaatsen voor Dave Roelvink?

Voor meer informatie over Dave Roelvink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dave Roelvink

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 85921 mensen

Specificaties van Dave Roelvink

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Dave Roelvink

Dave Roelvink wordt geboren op 13 maart 1994 te Amsterdam.
In het gezin Roelvink is hij de middelste met nog een broer en zus.

Op 16 jarige leeftijd wordt Dave op straat aangesproken door een model scout. Al gauw rolt hij dit wereldje in en staat hij ingeschreven bij een groot toonaangevend modellenbureau. Er volgen foto shoots in Kaapstad, Milaan en Londen. Ook loopt hij modeshows o.a. voor Tommy Hilfinger.

Al vanaf jongs af aan wordt het entertainen Dave Roelvink met de paplepel ingegoten. Met Dries Roelvink als bekende vader weet Dave als geen ander hoe het is om in de spotlights te staan. Niet alleen zijn vlotte babbel heeft hij mee, ook valt het al snel op dat zijn looks er niet om liegen.
 
De goede looks en het karakter van Dave blijven ook niet onopgemerkt in TV-land. In 2012 wordt Dave op 18 jarige leeftijd gevraagd om mee te doen aan Fort Boyard. Het balletje gaat rollen en Dave is de zien in de TV programma’s als 'Welkom bij de Kamara’s' en in 'Sterren Springen'. 

Medio 2014 raakt Dave in opspraak waardoor hij uitgroeit tot een van de meest spraakmakende personen van het jaar. Ondanks alle negatieve publiciteit groeit zijn populariteit enorm.

Wanneer de 'Roelvinkjes' in 2015 met hun eigen reality-serie op RTL5 te zien zijn, maakt dat de bekendheid van Dave alleen nog maar groter.

Tijdens de serie komt Dave er achter hoe graag hij een carrière als DJ zou ambiëren. Zich ontwikkelen achter de draaitafel wordt dan ook één van zijn grootste ambities. Na diverse cursussen gevolgd te hebben, en dagenlang oefenen is Dave klaar om zijn kunsten in Nederland ten gehore te brengen. Medio april 2015 begon Dave met het draaien in het land en dat bleek een gouden greep, Dave trok door het hele land en zelfs buiten de landgrenzen wordt hij warm onthaald door zijn fans.
 
Dave is uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende personen van het jaar en zijn populariteit groeit enorm! Na een succesvolle deelname aan het programma aan 'Expeditie Robinson', waar we de échte Dave beter hebben leren kennen, is heel Nederland om.
 
Er volgde een eigen realityserie op RTL XL ‘Dave Het Huis Uit’ en een nieuwe tv-serie op RTL5 rondom Dave en broertje Donny. Ook op muzikaal gebied zit hij niet stil. In 2016  kwam de single ‘Koken’ uit, een samenwerking met rapper Bollebof en in 2018 werd zijn single 'Tequila' gereleased, wat een samenwerking is met FMG.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Dave Roelvink

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dave Roelvink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.