Kraantje Pappie scoort Platina met De Manier

31/03/2017

Nog geen drie weken geleden mocht Kraantje Pappie voor De Manier al een gouden plaat in ontvangst nemen bij Domien op 3FM. Gisteren werd Kraantje weer verrast! Dit keer waren het RTL Boulevard & Bizzey die Kraantje een platina plaat overhandigden voor zijn single De Manier.  
Hiermee is het succes nog niet op! Ook in België gooit Kraantje hoge ogen. Zo heeft hij daar met zijn single 'Pompen' zijn allereerste Top 10 hit te pakken.

Ondanks de geruchten dat Kraantje Pappie zou stoppen met rappen na zijn derde album in de Crane-triologie, neemt hij voorlopig geen afstand van het artiestenleven. Kraantje Pappie tekende gisteren namelijk voor twee albums bij bij Noah's Ark. 

Plannen Kraanje Pappie

Ook deze zomer is Kraantje Pappie weer veel te zien op de podia. Zo staat hij op onder andere Paaspop, Pukkelpop (BE), Summer Festival (BE), Vestrock, Dauwpop en Indian Summer Festival. Nieuwe muziek staat gepland voor later dit jaar en er belooft nog een nieuwe videoclip aan te komen van zijn album Crane III.

Boeking of een optie plaatsen voor Kraantje Pappie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kraantje Pappie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.