TP4Y - Too Pretty for You!

TP4Y - Too Pretty for You! inhuren of boeken | JB Productions Martika Avalon

TP4Y - Too Pretty for You! boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van TP4Y - Too Pretty for You!.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

All-girl band "TP4Y" (Too Pretty 4 You) bestaat uit vier jonge dames

Amber (1998), Nour (1999), Sterre (1999) en Zoë (1997). Alle vier zijn geboren en getogen in Nederland, maar hun exotische looks gekoppeld met Engelse repertoire geeft hun een internationale allure voor een Nederlandse girlband. Verschillende bladen en blogs uit het buitenland volgen de meiden al vanaf hun debuutsingle en hun groeiende aantal internationale fans zijn zeker van een komende internationale doorbraak. 

Debuut TV-optreden en platendeal

De meiden hebben elkaar kort voor hun deelname aan de talentenjacht 'Holland's Got Talent 2014' ontmoet. Samen hebben ze de finale bereikt en zijn zij geëindigd op de derde plaats. Ondanks dat zij niet hebben gewonnen, heeft hun prestatie een platendeal opgeleverd bij Sony Music. Sindsdien hebben zij hard gewerkt aan hun debuut EP 'Kisses' en brengen zij in 2017 hun tweede EP uit. 

Debuut EP 'Kisses'

In mei 2015 brachten ze hun debuut single 'La La Love' uit. Op Spotify en YouTube is de single al bijna 2 miljoen keer bekeken en beluisterd. Daarna brachten ze twee verdere singles uit; 'Million Bucks' en 'Blush'. Vlak voor de jaarwisseling brachten ze hun meest recente nummer 'Lovecation' uit, de eerste single van hun tweede EP die later in 2017 uitgebracht zal worden.

TP4Y heeft een lange weg afgelegd sinds hun tv-debuut en ze hebben laten zien dat ze beschikken over veel doorzettingsvermogen om hun dromen waar te maken. Iedere week werken zij dag in, dag uit aan hun vocale vaardigheden, choreografie en podiumpresentatie en dat is te zien in hun videoclips, shows en TV optredens. Vanaf het begin houden zij zich vast aan hun eigen motto: "Too Pretty 4 You", een credo van de meiden om je niet af te laten leiden door negatieve uitlatingen van een ander, maar door juist in jezelf te geloven en er boven te staan. Dit is tevens de betekenis van de afkorting TP4Y. 

Internationale fanbase

Hun passie voor muziek en persoonlijke ontwikkeling van vier jonge dames tot pop zangeressen wordt breed omarmd door fans van over de hele wereld.
Zelfs met hun bescheiden succes tot nu toe, ontvangen ze dagelijks berichten via social media vanuit landen zo ver als Japan, Mexico, Brazilië, Indonesië en uiteraard ook landen dichter bij huis, zoals Spanje en België. Ze communiceren daarom ook vaak in het Engels via hun social media kanalen.

Tweede EP

'Lovecation' is de eerste single van hun aankomende tweede EP welke in 2017 wordt uitgebracht. Het nummer is geproduceerd door Project Money, die ook voor hen de single 'Blush' heeft geproduceerd. 'Lovecation' is geschreven door niemand minder dan Lil Eddie, bekend van zijn nummers voor Usher, J.Lo, Kylie Minogue, Pink, Diddy en nog veel meer.

Boeken of een optie plaatsen voor TP4Y - Too Pretty for You!?

Voor meer informatie over TP4Y - Too Pretty for You! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor TP4Y - Too Pretty for You!

Deze act is bekeken door 18167 mensen

Specificaties van TP4Y - Too Pretty for You!

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland