Meet & Greet Beertje Paddington

Meet & Greet Beertje Paddington boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Beertje Paddington.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sinds Beertje Paddington in 1958 voor het eerst verscheen in de boeken van Michael Bond, zijn al vele generaties met hem opgegroeid. Zowel de grootouders als de ouders van dit moment zijn wel bekend met de verhalen over Beertje Paddington … en met een nieuwe bioscoopfilmt, zullen ook de kinderen van nu Beertje Paddington in hun hartjes gaan sluiten en met hem gaan opgroeien.

De eerste film van Beertje Paddington

De aller eerste bioscoopfilm over Beertje Paddington zal rond de kerst (2014) wereldwijd in de bioscopen draaien. De film bevat alle elementen die het beroemde beertje zo populair maken: humor, vriendelijkheid, nostalgie en kinderlijk avontuur. Een must see voor alle bestaande fans en voor de nieuwe generatie!”

Beertje Paddington is nu ook in het echt te ontmoeten,? Boek dan nu de Meet & Greet met Beertje Paddinton.

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Beertje Paddington?

Voor meer informatie over Meet & Greet Beertje Paddington kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Beertje Paddington

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28540 mensen

Specificaties van Meet & Greet Beertje Paddington

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 12 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Beertje Paddington

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Beertje Paddington kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.