Charlene

Charlene boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Charlene.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Charlene kreeg als kind het nederlandstalige genre met de paplepel ingegoten. In plaats van hippe idolen als Britney Spears luisterde de blonde schone liever naar Marianne Weber, Frans Bauer en de Zangeres Zonder Naam.

Ondanks haar jonge leeftijd weet Charlene de juiste snaar te raken bij mensen, door de snik in haar stem en haar inlevingsvermogen.

De hits waar u Charlene van kent zijn o.a.: " Boem boem boem ", 
" Twiedeliedie " en " Mijn cupido ".

Boeken of een optie plaatsen voor Charlene?

Voor meer informatie over Charlene kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Charlene

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34352 mensen

Specificaties van Charlene

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Charlene

“Hé hallo!” is de naam van het nieuwe album van Charlène. Met de single “Twiedeliedie”, die al weken in diverse hitlijsten staat, is het album een waardige opvolger van haar succesvolle album “Vandaag is mijn dag” (2006). Naast de vrolijke meezinger wordt het album gekenmerkt door diversiteit, zo ontroert het lied “Al neem je rozen voor mij mee” menig fans. Charlène is op dit moment op de Nederlandse televisie en radio veel te zien en te horen. Na een week met Trosleden naar de sneeuw geweest te zijn, zal ze nu door heel het land interviews en optredens geven.

Charlène kreeg als kind het Nederlandstalige genre met de paplepel ingegoten. In plaats van hippe idolen als Britney Spears luisterde de blonde schone liever naar Marianne Weber, Frans Bauer en de Zangeres Zonder Naam. Net als vele meisjes stond ook Charlène vaak voor de spiegel te zingen. Maar dat was niet genoeg. Vanaf haar tiende stond ze regelmatig op het podium in cafés en karaokebars, waar ze veel indruk maakte op het aanwezige publiek. Daarnaast bezocht ze veel en graag concerten van onder andere Marianne Weber. Zo jong als ze was, deinsde ze er niet voor terug om voor aanvang van een optreden van haar idool de kleedkamer in te stappen met het verzoek om een liedje mee te mogen zingen. Een vraag van zo’n schattig meisje kon Marianne Weber natuurlijk niet weigeren en zo maakten de fans van het Nederlandstalige genre voor het eerst kennis met deze talentvolle meid. Laat nou net op die avond de toenmalige manager van Frans Bauer en Marianne Weber in de zaal zitten. Hij geloofde zijn oren en ogen niet, en besloot prompt de nog maar 11-jarige zangeres in spe onder zijn hoede te nemen.

Charlène’s tweede wapenfeit was een gastoptreden tijdens het eenmalige concert van Marianne Weber en Frans Bauer in 2000 in de Maaspoort.
Vervolgens deed Charlène mee aan het tv-programma Your Big Break, waar zij tweede werd na zangeres Judith en eindigde voor Jody Bernal. Haar eerste single “De laatste reis” werd mede door steun van de TROS een hit en al snel volgden vele optredens. Zo wist het jonge talent in zeer korte tijd naam te maken in het Nederlandstalige genre en vele harten te veroveren met haar spontaniteit en haar bijzondere stem.

Inmiddels is het meisje van toen uitgegroeid tot een jonge vrouw die weet wat ze wil. Er zijn maar weinig vrouwen in dit genre, en dat alleen al maakt Charlène een bijzonder welkome aanvulling van het Nederlandstalige lied. Sinds het begin van haar carrière heeft Charlène het getalenteerde producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar (onder andere Frans Bauer en Jannes) achter zich staan. Ook haar nieuwe single en album zijn weer door het duo geschreven en geproduceerd.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Charlene

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Charlene kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.