Filippo & Ricardo - Een Taart voor Sinterklaas - Amersfoort

Filippo & Ricardo - Een Taart voor Sinterklaas - Amersfoort boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Filippo & Ricardo - Een Taart voor Sinterklaas - Amersfoort.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Filippo en Ricardo zijn twee Zwarte Pieten broers. Enorm gedreven om elke show tot een groot feest te maken. Alleen gaat er altijd wel iets anders dan dat zij in hun hoofd hadden dat er zou gebeuren. Met deze twee broertjes weet je zeker dat de kinderen maar ook de volwassenen aan het einde van de dag zullen zeggen "Wat waren dat toch leuke, rare maar wel lieve Zwarte Pieten".

Wat is er nou lekkerder dan pepernoten en chocoladeletters? 

Dat is natuurlijk TAART! Maar hoe maak je een taart? Nou bij Filippo en Ricardo weet je het nooit. De twee broertjes zullen in deze interactieve voorprogramma samen met de kinderen proberen een lekkere taart voor Sinterklaas te maken. Wat zullen ze er allemaal in doen en waar vinden ze deze ingrediënten?

Aan het eind van het programma zullen de broertje wel iets lekkers hebben gemaakt maar of dit ook daadwerkelijk een taart geworden is? 

Specificaties Sinterklaasshow - Een Taart voor Sinterklaas

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • 2 Personen begeleiding
  • Geluid: inclusief tot ± 150 personen
  • Geen decor, alleen de benodigde attributen voor het verhaal.

Dit Sinterklaasprogramma bieden wij aan voor de omgeving Amersfoort. Op aanvraag is het programma uiteraard ook uit te voeren in andere delen van Nederland.

Bent u al bekend met de andere shows van Filippo & Ricardo?

Filippo en Ricardo voeren tijdens de Sinterklaasperiode 3 verschillende voorprogramma's uit. Kijk hieronder voor de andere mogelijkheden naast deze show.

Boeken of een optie plaatsen voor Filippo & Ricardo - Een Taart voor Sinterklaas - Amersfoort?

Voor meer informatie over Filippo & Ricardo - Een Taart voor Sinterklaas - Amersfoort kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Filippo & Ricardo - Een Taart voor Sinterklaas - Amersfoort

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaasshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32342 mensen

Specificaties van Filippo & Ricardo - Een Taart voor Sinterklaas - Amersfoort

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Leeftijd: 2 tot 10 jaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: incl. 50 km. vanaf Amersfoort, hierna € 0,45 per km.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Filippo & Ricardo - Een Taart voor Sinterklaas - Amersfoort

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Filippo & Ricardo - Een Taart voor Sinterklaas - Amersfoort kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.