Magic Circus Comedy Show

Magic Circus Comedy Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Magic Circus Comedy Show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Magic & Circus Comedy Show is een kindershow waarin goochelen, jongleren, diabolo, eenwielfietsen, humor en veel interactie met het publiek elkaar in hoog tempo afwisselen.

In deze "one man show" komt de interactie met de kinderen vanaf het begin volledig tot stand: zij worden betrokken bij de invulling van de circusshow.  Dit is niet alleen een kindervoorstelling vóór de kinderen, maar vooral mét de kinderen. Zijn er volwassenen in de zaal? Ook de pappa's en mamma's worden betrokken in deze kindershow! De Magic Circus Comedy Show is zeer geschikt voor kinderevenementen, theaters en pretparken. 

Ervaren Circus artiest

De show wordt gespeeld door een veelzijdig circusartiest met Pedagogische opleiding. In deze circus- en theatershow verandert de artiest tot Clown Jovel

Magic Circus Comedy Show is inclusief:

  •  decor
  •  pistezeil
  •  geluidsinstallatie tot 250 kinderen
  •  circusmaterialen en technicus

Indien er meer kinderen zijn, sluiten wij onze geluidsinstallatie aan op de aanwezige geluidsset of kunnen wij een grotere geluidsset verzorgen. 

Boeken of een optie plaatsen voor Magic Circus Comedy Show?

Voor meer informatie over Magic Circus Comedy Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Magic Circus Comedy Show

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Clownshows en Clowns om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25761 mensen

Specificaties van Magic Circus Comedy Show

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten, 2 x 45 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Zoetermeer (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Magic Circus Comedy Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Magic Circus Comedy Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.