JURK!

JURK! boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van JURK!.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven vormen samen de formatie JURK!.

Het duo verkreeg begin 2010 in korte tijd grote bekendheid toen de debuut single ‘Zou Zo Graag’ en het album ‘Avondjurk’ vanuit het niets de eerste plaats in de hitlijsten behaalden.

De storm die rond JURK! raast kent geen einde.

Een uitverkochte theatertour langs meer dan 90 theaters werd gevolgd door de spraakmakende clubtour waarbij artiesten als Guus Meeuwis en Marco Borsato het voorprogramma verzorgden. Ondertussen behaalde het debuutalbum de gouden status en wonnen Dennis en Jeroen ook individueel prijzen als de Televisie Ster 2010. De opvolger van Draadstaal verscheen op TV: Neonletters.

Eind 2011 startte een nieuwe periode voor JURK!. Een nieuwe single werd gevolgd door de Kerstjurk Clubtour en het debuut op De Vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy 2012. In februari 2013 is het langverwachte tweede album Glitterjurk met onder andere de hitsingle ‘Als ik bij jou ben’ uitgebracht en speelde JURK! met de gelijknamige theatertour door het land. Ook waren ze afgelopen jaar samen te zien in de BNN actie-serie ‘Smeris’ en het zaterdagavond programma ‘ZaterdagavondJURK!’ op RTL4. Als klap op de vuurpijl eindigde 2014 met een uitverkocht concert in Paradiso onder de noemer DonderdagavondJURK!

Boeken of een optie plaatsen voor JURK!?

Voor meer informatie over JURK! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor JURK!

Deze act is bekeken door 34290 mensen

Specificaties van JURK!

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor JURK!

Voor meer informatie en beschikbaarheid van JURK! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.