Alberto

Alberto boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Alberto.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dé Carnavalskraker van 2015!

Onno, mag ik je toyboy zijn?

Ruud de Wild, Edwin Evers, Omroep Brabant,  RTL Boulevard, Telegraaf, Shownieuws en vele anderen weten het zeker: "Onno, mag ik je toyboy zijn?" van zanger Alberto is dé carnavalskraker van 2015!

Alberto scoort met “Onno, mag ik je toyboy zijn?” een hit! Zo is de single te vinden in de hitlijsten van iTunes en is het nummer deze week binnengekomen in de Dutch Carts top 30, de radio NL top 30 en in de Tipparade van de TOP 40!
 
Inmiddels is de videoclip al meer dan 1.5 miljoen keer bekeken op o.a. Dumpert (460.000), "Evers Staat Op” (575.000), YouTube (315.000) enzovoort.  Het nummer wordt grijsgedraaid sinds Ruud de Wild en Edwin Evers het nummer bombardeerden tot “de allergrootste carnavalshit van 2015”.
 
Daarnaast wordt er een heuse ‘Real life soap' gedraaid over de escapades van Alberto en “consorten”.

Optreden

Boekt u een optreden van Alberto dan neemt hij ook zijn vrienden Cowboy Boy en Gewonde Knie mee. Deze geweldige act mag u niet missen!

Repertoire

Het repertoire van Alberto bevat hits als o.a.:
  • Onno, mag ik je toyboy zijn?
  • YMCA
  • Hazes medley
  • You never walk alone

 

Boeken of een optie plaatsen voor Alberto?

Voor meer informatie over Alberto kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Alberto

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20207 mensen

Specificaties van Alberto

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Alberto

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Alberto kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.