Wij Pinnen Voor U - Ingezet door de Rabobank

11/06/2018

Onze populaire actie - Wij Pinnen voor U, is opgepikt door de Rabobank.
Na lang doorspreken, ideeën overleggen etc... was het dan eindelijk zover. Op vrijdag 25 mei waren de eerste opnames in Oud-Beijerland. Gewapend met camera overviel presentator Jeroen hier jeugd in de leeftijd tussen de 12 en 17 jaar. 
 

De Rabobank heeft de actie - Wij Pinnen voor U ingezet ter promotie van hun nieuwe Rabobank jongerenrekening Passi

Zo zie je maar dat een oorspronkelijke winkelcentrum actie, ook prima ingezet kan worden voor andere doeleinden. Wij vinden het in ieder geval een eer dat we deze actie uit mochten voeren voor de Rabobank.

Door de enorme socialmedia hype rondom deze actie, en dan voornamelijk bij de doelgroep van de Passi, komt deze actie prima tot zijn recht.

Wij Pinnen voor U inzetten voor een campagne van jouw product of dienst?

Wij denken graag mee over de mogelijkheden. De actie is breed inzetbaar en zeker aan te passen aan wensen. Voor alle uitleg en informatie over de actie Wij Pinnen voor U, kun je klikken op één van onderstaande links.

Boeking of een optie plaatsen voor Wij Pinnen voor U - Winkelcentrum promotie via Social Media

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wij Pinnen voor U - Winkelcentrum promotie via Social Media kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.