Nieuw - Winkelcentrumpromotie via Social Media

17/01/2015

Vanaf nu is de splinter nieuwe Winkelcentrumpromotie actie te boeken via Artiestenbureau JB Productions. Onder de naam "Wij Pinnen voor U" komen wij met een unieke nieuwe winkelcentrum actie. Bij deze actie worden uw online kanalen gebruikt.

Wij komen met een professioneel cameraploeg naar uw Winkelcentrum. Uiteraard zal deze crew vergezeld worden door een ervaren televisie presentator. De cameraploeg overvalt mensen bij de kassa van winkels, die op het punt staan om af te rekenen. Onze verslaggever overvalt deze persoon en zegt “Wij pinnen voor u”.

Wij brengen Offline winkelervaringen naar uw online omgeving

Natuurlijk wordt dit allemaal vastgelegd door de camera. Hierna heeft de presentator een kort gesprekje met de gelukkige klant. Dit zullen we meerdere malen herhalen en zal ook steeds vastgelegd worden door de camera. Na afloop van deze actie gaat de montage studio van iedere kandidaat een kort filmpje monteren. Voor ieder filmpje zal een kort intro staan met het logo van het winkelcentrum en natuurlijk een afkondiging met eventueel een vermelding naar de website.

Boeking of een optie plaatsen voor Wij Pinnen voor U - Winkelcentrum promotie via Social Media

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wij Pinnen voor U - Winkelcentrum promotie via Social Media kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.