Wij Pinnen voor U - Winkelcentrum promotie via Social Media

Wij Pinnen voor U - Winkelcentrum promotie via Social Media boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wij Pinnen voor U - Winkelcentrum promotie via Social Media.

14 klanten waarderen deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een unieke nieuwe winkelcentrum actie waarbij jouw online kanalen optimaal gebruikt worden. Een professionele cameraploeg komt naar jouw Winkelcentrum. Uiteraard zal deze crew vergezeld worden door een ervaren televisiepresentator. De cameraploeg overvalt mensen bij de kassa van winkels die op het punt staan om af te rekenen. Jouw bezoekers zullen blij verrast zijn als hij zegt: “Wij pinnen voor u”. Per overval krijg je een mini televisie aflevering van de winkels uit jouw centrum

Natuurlijk wordt dit allemaal vastgelegd door de camera. Hierna heeft de presentator een kort gesprekje met de gelukkige klant. Dit zullen we meerdere malen herhalen en zal ook steeds vastgelegd worden. Na afloop van deze actie gaat de montage studio van iedere kandidaat en winkel een korte video monteren. Voor ieder video zal een kort intro staan met het logo van het winkelcentrum en natuurlijk een afkondiging met eventueel een vermelding naar de website.

Offline en Online worden bij elkaar gebracht.

Alle video's krijg je digitaal aangeleverd en kun je uploaden naar de eigen Social Media kanalen van het winkelcentrum. Wij adviseren de “Wij Pinnen voor u” video's te plaatsen op jouw Facebookpagina en en eventueel op de website. Op deze manier breng je online shopping ervaringen naar jouw sociaal media omgeving. Jouw bezoekers zullen deze filmpjes veelvuldig delen en liken.

Deze winkelcentrum actie is inclusief:

 • Cameraman
 • Televisiecamera
 • Geluid en eventueel licht
 • Televisiepresentator
 • Montage van de filmpjes
 • Standaard aankondigingsvideo met logo winkelcentrum
 • Verzorging intro
 • Verzorging outro

Als opdrachtgever zorg je voor:

 • Een pinpas (bedrag wat u uit wil geven bepaalt u en overleggen we met u)
 • Uploaden van de filmpjes naar uw sociaal media kanalen (kunnen wij ook voor u verzorgen, alleen hebben wij dan de inlog gegevens nodig).

Voor een speciaal bedrag  maken wij een op maat gemaakte vooraankondigings commerciaal, die je kunt plaatsen op jouw website en sociaal media kanalen. Hiermee kun je bezoekers teasen om op een bepaalde datum naar het centrum te komen.

Bekijk alle video's op YouTube:

Bekijk alle filmpjes van Wij Pinnen Voor U

 

 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Wij Pinnen voor U - Winkelcentrum promotie via Social Media?

Voor meer informatie over Wij Pinnen voor U - Winkelcentrum promotie via Social Media kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wij Pinnen voor U - Winkelcentrum promotie via Social Media

Specificaties van Wij Pinnen voor U - Winkelcentrum promotie via Social Media

 • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
 • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)

SHOPPINGCENTER OVERVECHT

 • Ingevuld door: Frederique
 • Locatie: Utrecht
 • Datum: zondag 13 december 2020

Reactie:

“Was weer prima.”

9,0

Waardering:

Bekijk alle 14 klantwaarderingen

Boeking of een optie plaatsen voor Wij Pinnen voor U - Winkelcentrum promotie via Social Media

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wij Pinnen voor U - Winkelcentrum promotie via Social Media kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder je keuze.