Antoine et Antoinette

Antoine et Antoinette boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Antoine et Antoinette.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap terug in de tijd terwijl Antoine et Antoinette zich als levende geschiedenisboeken tussen het publiek begeven. Hun aanwezigheid is zonder twijfel opvallend, gekleed in prachtige barokke kostuums die rechtstreeks uit een andere era lijken te zijn genomen.

Antoine en Antoinette komen zo uit een andere tijd

Wanneer de klanken van klassieke muziek de lucht vullen, betoveren ze met hun elegantie door een dansje uit te voeren dat rechtstreeks uit de geschiedenisboeken lijkt te komen. Maar al snel raken ze betoverd door het hedendaagse leven en alles wat daarbij hoort. Niets lijkt hen te veel; het publiek wordt actief betrokken bij een komisch en stijlvol duel dat op acrobatische wijze wordt uitgevoerd.

Gelukkig kent zowel het heden als het verleden een gelukkig einde, en ze wandelen rustig verder alsof er niets is gebeurd. Het samensmelten van twee werelden, het verleden en het heden, creëert een onvergetelijke ervaring voor het publiek. De charmes van vervlogen tijden en het dynamische van vandaag komen samen in een unieke en betoverende act die zowel historie- als entertainmentliefhebbers zal aanspreken.

Boeken of een optie plaatsen voor Antoine et Antoinette?

Voor meer informatie over Antoine et Antoinette kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Antoine et Antoinette

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20757 mensen

Specificaties van Antoine et Antoinette

  • Tijdsduur: 3 x 13 min. binnen 3 uur
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Amersfoort
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Antoine et Antoinette

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Antoine et Antoinette kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.