Sjors van der Panne

Sjors van der Panne inhuren of boeken? | JB Productions Van Ruijven Fotografie

Sjors van der Panne boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sjors van der Panne.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Het is zijn stem en zijn voorkomen, zijn passie voor tekst en muziek en de manier waarop hij daarmee de tijd stil en de wereld naar zijn hand zet. Wie bij een optreden van Sjors van der Panne is geweest, zal dat niet snel vergeten. Om de woorden van Liesbeth List aan te halen: “Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en heel bijzonder.”

Sjors werd bekend bij het grote publiek door The Voice of Holland

Zanger Sjors van der Panne overtuigde televisiekijkend Nederland tijdens de 2014-editie van The Voice of Holland. Hiervoor maakte hij al vele vlieguren en won hij de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson in 2008. Zijn televisiedoorbraak en warme aanbevelingen van onder meer Marco Borsato, Cornald Maas, Albert Verlinde en Liesbeth List brachten hem uiteindelijk waar hij echt wilde zijn: in de spotlights van de mooiste schouwburgen en concertzalen.

Sjors is de ideale zanger / chansonnier voor menige gelegenheid

Wie een concert van Sjors heeft meegemaakt, weet dat zijn zo eigen manier van vertolken harten doet smelten. Daarom is Sjors de ideale zanger/chansonnier voor menige gelegenheid, van trouwplechtigheid tot congres, van huiskamerconcert tot theaterfestival, van diner tot herdenkingsplechtigheid.

Boeken of een optie plaatsen voor Sjors van der Panne?

Voor meer informatie over Sjors van der Panne kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sjors van der Panne

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22897 mensen

Specificaties van Sjors van der Panne

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Sjors van der Panne

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sjors van der Panne kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.