OG3NE ook dit jaar te boeken voor magische kerst optredens

20/10/2023

De feestdagen zijn bijna hier en er is geen betere manier om in de kerststemming te komen dan met de betoverende optredens van OG3NE. Deze getalenteerde dames staan klaar om uw evenement dit jaar op te fleuren met hun kerstshow "A Magical Christmas." Ontdek de drie varianten van hun optredens en maak uw keuze:

Optreden met Live Bigband (60 minuten) Laat u betoveren door een uur lang live muziek, begeleid door een indrukwekkende bigband. Semi-Akoestische Setting (45 minuten) Geniet van een intiem optreden van 45 minuten met OG3NE, begeleid door een getalenteerde pianist en gitarist. Tape-Optreden (30 minuten) Als u op zoek bent naar een kort maar krachtig optreden, is het tape-optreden van 30 minuten perfect voor uw evenement.

Een Kersttraditie met OG3NE

Kerst is de favoriete tijd van het jaar voor de dames van OG3NE, en hun liefde voor de feestdagen straalt door in hun muziek. In 2018 en 2019 verzorgde OG3NE een reeks van maar liefst 19 exclusieve kerstconcerten in het betoverende Kurhaus in Scheveningen, waar meer dan 15.000 gasten werden getrakteerd op onvergetelijke avonden vol muzikale magie. Zelfs tijdens de lockdown in 2020 stonden ze klaar voor hun fans met drie verschillende livestream kerstconcerten vanuit de Winter Efteling, om de warme kerstsfeer naar de huiskamers te brengen.

OG3NE: De Kerststemmen van Sky Radio

De magische stemmen van OG3NE zijn al twee jaar op rij te horen in commercials, kerstsingles en station-identificaties van Sky Radio, het Christmas Station. Ze weten als geen ander hoe ze de kerstsfeer tot leven kunnen brengen.

OG3NE inhuren of boeken voor uw evenement

Bent u op zoek naar de ultieme kerstact voor uw besloten of openbare evenement? Dan is OG3NE de perfecte keuze. Met een prachtig kerstrepertoire brengen ze de magie van kerst naar uw locatie. Vier het ultieme kerstfeest dit jaar met de dames van OG3NE!

Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid van OG3NE tijdens de kerstperiode is beperkt. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van uw evenement een onvergetelijke kerstervaring!

Boeking of een optie plaatsen voor OG3NE

Voor meer informatie en beschikbaarheid van OG3NE kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.