A Magical Christmas met OG3NE

04/11/2022

Onder de titel ‘A Magical Christmas’ zijn de dames van OG3NE dit jaar te boeken voor speciale kerstoptredens. Er zijn twee varianten, optreden van 1 x 60 minuten met liveband of een tape-optreden van 30 minuten.

Kerstconcerten met OG3NE

In 2018 en 2019 gaf OG3NE een reeks van 19 exclusieve kerstconcerten in het sprookjesachtige Kurhaus in Scheveningen voor ruim 15.000 gasten. Tijdens de corona lockdown in 2020 was OG3NE er toch ook voor haar fans en de liefhebbers. Met drie verschillende stream kerstconcerten vanuit de Winter Efteling zorgden zij ervoor dat de typische kerstsfeer toch nog een beetje thuis gevoeld kon worden.

Het publiek genoot deze jaren van sprankelende shows met de allergrootste kerst hits uit het heden en verleden en eigen kerstpareltjes. Dit alles vertolkt door de magische stemmen van OG3NE.

Nu is er dus de mogelijkheid om OG3NE met een prachtig kerstrepertoire te boeken voor uw besloten of openbaar evenement.


Een artiest boeken doe je simpel en snel via Artiestenbureau JB Productions

Boeking of een optie plaatsen voor OG3NE

Voor meer informatie en beschikbaarheid van OG3NE kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.