‘LOVE LETTER’ is de nieuwe single van OG3NE

27/07/2022

Vijf songwriters pitchen hun song in de songwriters competitie ‘I WANT YOUR SONG’ gepresenteerd door zanger Snelle op SBS6.

OG3NE verrast door het hoge niveau van liedjes bij tv programma 'I WANT YOUR SONG'

Vanavond stonden de dames van OG3NE centraal. Eén voor één pitchten de songwriters, onder begeleiding van de live band, hun lied aan OG3NE en het publiek.

Dat publiek bestond uit honderd enthousiaste maar kritische fans. ‘We waren aangenaam verrast door het hoge niveau van de liedjes’; aldus Shelley, Lisa en Amy. Uiteindelijk kozen de dames en het publiek unaniem voor ‘Love Letter’ dat gepitched werd door Marcia Sondeijker.

'Een prachtig lied waar we ook meerstemmig mee uit de voeten zouden kunnen'

Zij schreef het nummer samen met Georgie Keller en Roel Rats. ‘Vanaf de eerste seconde van het nummer werden we gepakt, een prachtig lied waar we ook meerstemmig mee uit de voeten zouden kunnen. Samen met ons team hebben we het geproduceerd en zijn zeer tevreden met het eindresultaat’, aldus OG3NE.

Als winnaars zien de componisten hun lied bekroond met een videoclip en een officiële lancering. Na de uitzending vanavond was het lied meteen te downloaden en te streamen op Spotify, klaar om de hitlijsten te bestormen.

Een artiest boeken? Dat doe je simpel en snel via Artiestenbureau JB Productions.

Boeking of een optie plaatsen voor OG3NE

Voor meer informatie en beschikbaarheid van OG3NE kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.