Og3ne beschikbaar voor exclusieve online optredens

22/06/2020

De wereld van openbare optredens, zakelijke bijeenkomsten, bruiloften, verjaardagen en privé-feesten is verschoven naar een online omgeving. Vanaf nu is het mogelijk OG3NE te boeken voor een online, op maat gemaakt interactief optreden van 1x15 of 1x30 minuten.

Kies jouw favoriete nummers uit het uitgebreide OG3NE repertoire 

En voorzie ons van zoveel mogelijk informatie over jouw bedrijf, het event, de genodigden of familie. Wat is de aanleiding, welke speciale betekenis heeft dat ene lied of wie moet op een speciale manier gefeliciteerd worden? Hoe meer informatie, hoe persoonlijker het optreden.

De kwaliteit van het optreden van Og3ne staat voor ons voorop

Het optreden gebeurt vanuit een speciaal gecreëerde studio en een eigen kwalitatief hoogstaand streamingplatform. U ontvangt een speciale link om het persoonlijke optreden te kunnen zien. Via platforms als ZOOM en Teams kan er eventueel aanvullende interactie plaats vinden. Bovenstaande platforms zijn helaas nog niet geschikt om geluidstechnisch kwalitatieve optredens te verzorgen.

De populariteit van OG3NE is gigantisch groot op het moment

Het resultaat van hun “Home Isolation Video’s” ging viral op alle social media platforms. Miljoenen mensen volgden de verrichtingen van OG3NE in Corona tijd en wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend.
 

Boeking of een optie plaatsen voor OG3NE

Voor meer informatie en beschikbaarheid van OG3NE kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.