Og3ne geeft Online 'Home isolation concert

11/05/2020

Vanwege het Coronavirus kunnen de zussen Lisa, Amy en Shelly niet bij elkaar komen om muziek te maken. Amy valt in de risicogroep vanwege het feit dat zij maar 1 long heeft. Maar daar hebben de meiden wat op gevonden. Wekelijks brengen zij een nieuw hit uit, die ze allemaal inzingen vanuit hun eigen woning. Vervolgens wordt alles gemonteerd en uitgebracht op onder andere hun social media zoals Instagram en YouTube.

De Home Isolation Versions van liedjes van Og3ne zijn wereldwijd succes

En daarom gaat OG3NE op zondag 17 mei van 19.00 uur tot 20.00 uur a.s. een online ‘Home Isolation Concert’ geven gebaseerd op het immense succes van hun ‘Home Isolation Video’s’. Fans kunnen vanaf nu via Ticketpoint een link aanschaffen om bij het concert ‘aanwezig’ te kunnen zijn. Het concert zal plaatsvinden in een voor deze gelegenheid volledig ‘corona proof’ gebouwde en gedecoreerde studio met virtueel publiek thuis. Door middel van chats zal er interactie met het publiek thuis plaats vinden.

Verkrijg jouw persoonlijke link voor €3,95 HIER:

 

Boeking of een optie plaatsen voor OG3NE

Voor meer informatie en beschikbaarheid van OG3NE kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.