Weer een top Home Isolation Version van Og3ne - Simon & Garfunkel Medley

10/04/2020

Weer een top Home Isolation Version van Og3ne - Simon & Garfunkel Medley | JB Productions Robin Kamphuis

Het kan je haast niet ontgaan zijn. De Home Isolation Versions van Og3ne. Social Media staat er vol mee. Vanuit de hele wereld wordt gereageerd op alles wat de meiden nu in Home Isolation uitbrengen. Ze worden ineens wereldwijd ondekt.

Og3ne scoort enorm met de Home Isolation Versions die ze uitbrengen

Is het je misschien toch ontgaan, hier dan even een korte uitleg. Og3ne, die vanwege het Coronavirus niet bij elkaar kan zijn omdat zus Amy valt onder de risicogroep, heeft een manier gevonden om toch samen te kunnen zingen. Elke zus zingt haar gedeelte bij zichzelf thuis. Zelfs de muzikanten spelen in hun eigen omgeving. Maar alles bij elkaar klinkt dit verbazingwekkend goed. Zoals je op de video kunt zien, zie je dat de meiden en muzikanten niet bij elkaar in één ruimte staan.

Zoals we gewend zijn van Og3ne, klinken ook deze Home Isolation Versions weer belachelijk goed. Het maakt dus blijkbaar niet uit of je ze nu bij elkaar of afgezonderd van elkaar neerzet. Presteren doen ze, en hoe!

Nieuwe Home Isolation Version Simon & Garfunkel Medley 

Vorige week kregen de meiden van Og3ne nog alle lof over hun vertolking van Queen's Bohemian Rhapsody
Zelfs de band Queen reageerde vol lof op de cover. Deze week was het weer tijd voor een nieuwe cover en hebben de meiden gekozen voor een Simon & Garfunkel Medley. Ook deze versie is weer prachtig!

Je kunt alle Home Isolation Version van Og3ne luisteren op het YouTube Kanaal van de meiden.
Geniet ervan. Want ze zijn allemaal te gek!

Boeking of een optie plaatsen voor OG3NE

Voor meer informatie en beschikbaarheid van OG3NE kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.