Zara Larsson co-writer nieuwe single ‘But i Do’ van Og3ne

27/10/2017

Na een sneakpreview op 12 oktober in de grootste Nederlandse Award Show ‘Gouden Televizier Ring Gala’ is op 26 oktober de release van de nieuwe single getiteld ‘BUT I DO’ van OG3NE. Een moderne uptempo song geschreven door  internationale wereldster Zara Larsson (bekend van o.a. de hit Symphony), Jaz Rogers en het songwriters en producers team DreamLab (Demi Lovato, Nicky Minaj, Miley Cyrus e.v.a.) uit Los Angeles.

De afgelopen maanden stonden voor OG3NE in het teken van een rustperiode.

Na het overlijden van hun moeder, de voorbereidingen op hun concerttournee en de ‘next step’ in hun carrière; het maken van nieuwe internationale muziek! Platenmaatschappij BMG en het management hebben in de zomer een internationale pitch uitgeschreven met een trailervideo waarop de unieke kwaliteiten van OG3NE zichtbaar zijn. Veelal grote internationale componisten, die direct het talent en de mogelijkheden op juiste waarde in wisten te schatten, stuurden de meest fantastische songs.

Na een selectie zijn uiteindelijk in de studio meerdere singles opgenomen geschreven door o.a. Ina Wroldsen (bekend van wereldhits als ‘Rockabye’ en ‘Symphony’). Samen met producers/DJ’s John Christian (Tiësto, David Guetta, Nicky Romero) en SWACQ  is OG3NE op zoek gegaan naar een typerende eigentijdse sound waar hun kwalitatieve en unieke meerstemmige geluid tot zijn recht komt.

‘But I Do’ is de eerste release in een serie van kwalitatieve internationale popsongs.

OG3NE is de nieuwe popsensatie, uniek in de wereld en nu klaar om deze muzikaal te veroveren.

Boeking of een optie plaatsen voor OG3NE

Voor meer informatie en beschikbaarheid van OG3NE kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.