O'G3NE brengt Debuutalbum uit

20/09/2016

Debuutalbum We Got This - O'G3NE

Sinds O’G3NE in 2014 geschiedenis schreef door als eerste vocal harmony groep ooit The Voice of Holland te winnen, iets wat ook internationaal nog niet is vertoond, hebben de zussen Amy, Shelley en Lisa Vol niet stilgezeten.

Het drietal heeft de laatste jaren met talloze optredens op tv, radio en in het land vele muziekliefhebbers overtuigd van de magie die ontstaat zodra ze samen zingen. Met als meest in het oog springende moment hun deelname aan tv-programma De Beste Zangers. Hun cover van Emeli Sandé’s Clown ontroerde via tv, iTunes (een nummer 1-positie) en YouTube miljoenen luisteraars, waaronder de originele uitvoerende.

De 8 fraaie popliedjes zijn door diverse nationale, maar ook internationale auteurs geschreven. Het album werd in Londen geproduceerd door het duo Aerials, dat momenteel in Engeland hard aan de weg timmert. Op het album wordt swingend uptempo werk gemixt met ontroerende ballads, waarbinnen de veelgeprezen meerstemmige zang van de zussen centraal staat. Bestel het album en beluister de nieuwe single van O'G3NE 'Loved You First' door hier te klikken.

Uitverkochte Theatertour Three Times A Lady

Gelijktijdig met de albumrelease, start O’G3NE de inmiddels zo goed als uitverkochte theatertour Three Times A Lady. De theatershow brengt de zussen naar ruim 40 theaters door het hele land en zal te zien zijn van eind september tot en met maart 2017. Het toont aan hoe populair O’G3NE in korte tijd is geworden.

Boekingen in het land

Natuurlijk blijft O’G3NE ook te boeken in het land als de vocale verrassing op uw bedrijfsfeest of festival. Je boekt OG3NE bij Artiestenbureau JB Productions.

 

Boeking of een optie plaatsen voor OG3NE

Voor meer informatie en beschikbaarheid van OG3NE kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.