Nieuw Album, Single, Theatertour and more

22/03/2016

2015 was voor O’G3NE een aaneenschakeling van highlights.

Met ruim 200 optredens hebben de drie zussen in 1 jaar vrijwel alle podia betreden, met ongekend succes en met grote sympathie van publiek en pers. 

De veelzijdigheid van O’G3NE is daarmee bewezen, met als gevolg een trouwe en evenzo gevarieerde fanbase die kwaliteit écht weet te onderscheiden.

Ook 2016 kent een vliegende start met diverse optredens in het land.

TV-optredens (o.a. All You Need Is Love en Carlo's TV Café) en bijzondere concerten, waaronder Carré (BankGiroLoterij Nieuwjaars Concerten), ZiggoDome (Symphonica In Rosso) en binnenkort weer Ahoy (Symphony31).

Momenteel werkt O’G3NE met platenmaatschappij BMG/TALPA aan een te gek nieuw album waarvan we eind april de 1e single kunnen verwachten. Dit alles in samenwerking met enkele internationale namen. In mei zijn de dames 8 weken lang te zien en te beluisteren in een bekend muzikaal TV-programma.

De zomerperiode staat weer in het teken van veel optredens in het land. Of het nu besloten personeelsfeesten betreft of openbare events en festivals; echt overal blijkt O’G3NE een schot in de roos met optredens in diverse boekingsvarianten: 

  • Met tape (30 min.)
  • Met emotionset (2x 15 min.) tijdens gala of diner met tape en pianist
  • Als gastsolisten
  • Of als mini-concert 60 minuten met eigen live-band

Het najaar zal O’G3NE benutten om haar veelzijdigheid nog een extra dimensie te geven, met maar liefst (ca.) 40 eigen theatershows!

Dat O’G3NE een permanente plek binnen de entertainmentindustrie heeft weten te bemachtigen, dat mag duidelijk zijn. 
 

Boeking of een optie plaatsen voor OG3NE

Voor meer informatie en beschikbaarheid van OG3NE kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.