OG3NE

OG3NE Boeken of Inhuren? | JB Productions Robin Kamphuis

OG3NE boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van OG3NE.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hitgroep OG3NE bestaat uit de 3 zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy & Shelley.

In 2007 won O'G3NE onder hun eigen namen het Junior Songfestival waarna platencontracten volgden met EMI en Cloud9.
Medio 2013 werd besloten te stoppen met zingen waarmee zij bewust kozen voor een einde van een geweldige carrière in de KidsPop, met de bedoeling ooit terug te komen, maar dan in de volwassen Popmuziek.

Medio 2014 werd het drietal gevraagd auditie te doen voor The Voice of Holland, seizoen 5.
Na een super spannende finale maakten de dames het tijdens de slot-uitzending ook helemaal waar! Ze kregen de meeste stemmen van het miljoenenpubliek en wonnen daarmee TVOH 2014.

2016 het jaar van O'g3ne waarin ze definitief doorbreken bij het Nederlandse publiek

In het programma Beste Zangers laten zij wekelijks Nederland versteld staan van hun bijzondere samenzang. Ze scoren maar liefst een nummer 1 notering met hun cover van Clown van Emeli Sandé.  Ze ontvangen er zelfs een gouden plaat voor. Jong en Oud omarmen de meiden met hun Golden Voices. 

Debuutalbum We Got This

O’G3NE brengt 30 september hun langverwachte debuutalbum ‘We Got This’ uit. Op 8 compleet nieuwe poptracks, met als bonus de eerder uitgebrachte single ‘Take The Money And Run’, laten de drie zussen horen dat zij vocaal tot de Nederlandse top behoren. De 8 fraaie popliedjes zijn door diverse nationale, maar ook internationale auteurs geschreven. Het album werd in Londen geproduceerd door het duo Aerials, dat momenteel in Engeland hard aan de weg timmert. Op het album wordt swingend uptempo werk gemixt met ontroerende ballads, waarbinnen de veelgeprezen meerstemmige zang van de zussen centraal staat. Bestel het album in de pre-sale hier!

Uitverkochte Theatertour Three Times A Lady

Gelijktijdig met de albumrelease, start OG3NE de inmiddels zo goed als uitverkochte theatertour Three Times A Lady. De theatershow brengt de zussen naar ruim 40 theaters door het hele land en zal te zien zijn van eind september tot en met maart 2017. Het toont aan hoe populair OG3NE in korte tijd is geworden.

Songfestival 2017

In 2017 is O'G3NE voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival in Oekraïne geweest.
Ze behaalde met hun hit Lights And Shadows de 11e positie. De vakjury waardeerde het optreden met een 5e plaats. Vanuit de hele wereld werden de meiden overstelpt met reacties.

OG3NE: THE VOICES OF HOLLAND!

OG3NE is te boeken met swingende Tape-act (30 min.), met de meer chique, rustige en sensuele Emotion-set (2x 15 min. of 1 x 30 min.) tijdens een mooi diner of gala, en natuurlijk met eigen Live Band tijdens een indrukwekkend mini-concert.

 

Boeken of een optie plaatsen voor OG3NE?

Voor meer informatie over OG3NE kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor OG3NE

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 154765 mensen

Specificaties van OG3NE

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor OG3NE

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

SMURFIT KAPPA ELCORR B.V.

  • Door: Toon van de Riet
  • Locatie: Het Trefpunt te Rucphen
  • Datum:

Alle aanwezige spreken lof uit over het optreden van Ogne.

Waardering:

10

Biografie van OG3NE

OG3NE is de Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa (23), en de tweeling Amy en Shelley (21), die geroemd wordt om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. De naam OG3NE staat voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen die de zussen aan elkaar verbinden. In 2014 wonnen zij als eerste groep ter wereld het vijfde seizoen van ‘The Voice’. De drie zussen zijn hiermee de ‘Voices of Holland’. Tijdens hun deelname bereiken Lisa, Amy en Shelley met de BeeGees cover Emotion, het nummer Change Will Come en hun finalelied Magic driemaal een nummer 1 notering. Voor de single Magic ontvangt OG3NE begin 2015 een gouden plaat.

Doorbraak Og3ne met programma Beste Zangers

2016 is echter het jaar van hun echte grote doorbraak in Nederland. In het programma Beste Zangers laten zij wekelijks Nederland versteld staan van hun bijzondere samenzang. De dames scoren maar liefst drie nummer 1 noteringen tijdens hun deelname aan het succesprogramma. Voor hun versie van Clown, origineel van Emeli Sandé, ontvangt OG3NE in maart een gouden plaat. Jong en oud omarmen de formatie met de Golden Voices en hun eerste theatertournee Three Times a Lady  is een ongekend succes met 44 uitverkochte zalen. In Engeland nemen de zussen intussen hun debuutalbum We Got This op, dat eind 2016 wordt uitgebracht.

Og3ne neemt deel aan het Eurovisie Songfestival in de Oekraïne

In dezelfde periode wordt OG3NE door omroep AVROTROS benaderd om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival. Dit avontuur pakken de zussen met beide handen aan en in het voorjaar van 2017 vertegenwoordigt OG3NE Nederland op de 62e editie van het Eurovisie Songfestival in Kiev, Oekraïne, met het zeer persoonlijke en harmonieuze Lights And Shadows. Het is een muzikale ode aan alle mensen die lijden aan een ziekte waarbij de gezinssituatie vaak wordt ontwricht. Het nummer staat Lisa, Amy en Shelley na aan het hart aangezien zij door de ziekte van hun moeder Isolde in een vergelijkbare situatie zitten. OG3NE komt glansrijk door de halve finale van het Eurovisie Songfestival en bereikt uiteindelijk een 11e positie tijdens de Grand Final. De vakjury waardeert het optreden met een 5e plaats. Ook internationaal zet OG3NE zich op de kaart en ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke stemgeluid.

Og3ne keert terug naar het theater voor een tour

Door de enorme vraag naar tickets voor de eerdere theatertournee heeft OG3NE besloten het najaar van 2017 terug te keren naar de theaters met een succestournee van Three Times a Lady. Ook deze reprise leverde volledig uitverkochte zalen.

Door hun kwalitatieve en energieke optredens en concerten is OG3NE inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en ligt de wereld letterlijk voor ze open.

Og3ne wordt op YouTube wereldwijd geprezen voor hun Home isolation video's

Vanwege het Coronavirus kunnen de zussen niet bij elkaar komen om muziek te maken. Amy valt in de risicogroep vanwege het feit dat zij maar 1 long heeft. Maar daar hebben de meiden wat op gevonden. Wekelijks brengen zij een nieuw hit uit, die ze allemaal inzingen vanuit hun eigen woning. Vervolgens wordt alles gemonteerd en uitgebracht op onder andere hun social media zoals Instagram en YouTube. Vanwege de vele positieve reacties van over de hele wereld gaan de meiden nu een online concert geven. Dit vind plaats op 17 mei om 19:00 uur.

Verkrijg jouw persoonlijke link voor €3,95 HIER:

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor OG3NE

Voor meer informatie en beschikbaarheid van OG3NE kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.