OG3NE

OG3NE boeken of inhuren | JB Productions Robin Kamphuis

OG3NE boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van OG3NE.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hitgroep OG3NE bestaat uit de 3 zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy & Shelley.

O = de bloedgroep van hun moeder, OG3ne = de genen die hen met elkaar verbinden.

In 2007 wonnen zij onder hun eigen namen het Junior Songfestival waarna platencontracten volgden met EMI en Cloud9. Medio 2013 werd besloten te stoppen met zingen waarmee zij bewust kozen voor een einde van een geweldige carrière in de KidsPop, met de bedoeling ooit terug te komen, maar dan in de volwassen Popmuziek.

Medio 2014 werd het drietal gevraagd auditie te doen voor The Voice of Holland, seizoen 5.

Na een super spannende finale maakten de dames het tijdens de slot-uitzending ook helemaal waar! Ze kregen de meeste stemmen van het miljoenenpubliek en wonnen daarmee TVOH 2014.

Debuutalbum We Got This

O’G3NE brengt 30 september hun langverwachte debuutalbum ‘We Got This’ uit. Op 8 compleet nieuwe poptracks, met als bonus de eerder uitgebrachte single ‘Take The Money And Run’, laten de drie zussen horen dat zij vocaal tot de Nederlandse top behoren. De 8 fraaie popliedjes zijn door diverse nationale, maar ook internationale auteurs geschreven. Het album werd in Londen geproduceerd door het duo Aerials, dat momenteel in Engeland hard aan de weg timmert. Op het album wordt swingend uptempo werk gemixt met ontroerende ballads, waarbinnen de veelgeprezen meerstemmige zang van de zussen centraal staat. Bestel het album in de pre-sale hier!

Uitverkochte Theatertour Three Times A Lady

Gelijktijdig met de albumrelease, start OG3NE de inmiddels zo goed als uitverkochte theatertour Three Times A Lady. De theatershow brengt de zussen naar ruim 40 theaters door het hele land en zal te zien zijn van eind september tot en met maart 2017. Het toont aan hoe populair OG3NE in korte tijd is geworden.

Songfestival 2017

OG3NE gaat in 2017 voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival in Oekraïne. Dat heeft de AVROTROS bekendgemaakt.

OG3NE is te boeken met swingende Tape-act (30 min.), met de meer chique, rustige en sensuele Emotion-set (2x 15 min. of 1 x 30 min.) tijdens een mooi diner of gala, en natuurlijk met eigen Live Band tijdens een indrukwekkend mini-concert.

OG3NE: THE VOICES OF HOLLAND!

Boeken of een optie plaatsen voor OG3NE?

Voor meer informatie over OG3NE kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor OG3NE

Deze act is bekeken door 40735 mensen

Specificaties van OG3NE

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland