We Want ABBA

We Want ABBA boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van We Want ABBA.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als je je ogen sluit, denk je dat Agnetha en Annifrid staan te zingen.

'We Want ABBA!' is een nieuwe Disco Dance-act die de hits van de iconische Zweedse formatie ABBA op eigentijdse wijze uitvoert. ABBA behaalde hit na hit in de jaren '70 en '80 na hun overwinning op het Eurovisie Songfestival in 1974.

Een ABBA remix sound, met bestaande ABBA hits!

De karakteristieke sound van ABBA wordt nu vertolkt door de zangeressen Mandy Huydts en Sandy Kandau, die hun eigen draai hebben gegeven aan de ABBA-dancehits. Samen met de jonge getalenteerde dj Max Kilian, een protegé van dj Don Diablo, klinkt de ABBA-remix-sound nog beter en zorgen ze ervoor dat elk optreden een waar dansfeest wordt voor jonge en oude ABBA-fans.

Ervaring op verschillende podia als het Songfestival en Ahoy

Mandy en Sandy hebben samen een schat aan ervaring in zang en evenementen, van het Eurovisie Songfestival (met Frizzle Sizzle), de Frogettes, Candy Dulfer en anderen, waarmee ze hebben opgetreden op beroemde poppodia en theaters in Nederland, waaronder Paradiso, Ahoy, de Kuip en de Johan Cruijff Arena. Deze professionals staan garant voor kwaliteit, ervaring en topmuzikaliteit met een eigentijdse twist als 'We Want ABBA!'.

Boeken of een optie plaatsen voor We Want ABBA?

Voor meer informatie over We Want ABBA kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor We Want ABBA

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23395 mensen

Specificaties van We Want ABBA

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor We Want ABBA

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Culemborgs Bakhuis

  • Door: Jeroen Brokking
  • Locatie: Lopik
  • Datum:

Professioneel, entertainers, prachtige stemmen, heel liefdevol en sociaal in omgang.

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor We Want ABBA

Voor meer informatie en beschikbaarheid van We Want ABBA kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.