Mandy en Laura The ABBA Soundalikes

Mandy en Laura The ABBA Soundalikes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mandy en Laura The ABBA Soundalikes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mandy & Laura: sound-a-likes van ABBA en finalisten van SBS ‘The Winner Takes It All’

Als je je ogen sluit, denk je dat Agnetha en Annifrid staan te zingen.

Mandy en Laura zijn beiden enorm actief in de muziek. Mandy doet al sinds jaar en dag backing vocals bij René Froger en is verantwoordelijk voor de koorarrangementen van de Toppers. Hiernaast is zij o.a. scout voor the Voice of Holland, doet zij veel studiowerk voor bijv. Disney on Ice en zingt zij de Koffietijdtune.

Laura kennen we vooral als stem van diverse tekenfilmfiguren zoals Ariel de Kleine Zeemeermin en Gloria van Madagascar. Ze doet veel solo-optredens met orkesten en heeft aan verschillende theaterprodukties meegewerkt zoals Legally Blond en The world goes round. Ook schreef Laura haar eigen

Theaterprogramma ROK met het gelijknamige album.

Samen zongen Mandy en Laura in 1982 het liedje ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen en deden zij in 1986 mee aan het Eurovisiesongfestival als Frizzle Sizzle met ‘Alles heeft een Ritme’.

ABBA is voor Mandy en Laura de reden dat de twee ooit professioneel muziek zijn gaan maken. ABBA zit de dames in het bloed en tijdens hun show zingen Mandy en Laura als echte sound-alikes de bekende ABBA hits van Dancing Queen en Waterloo tot Take a chance on me. 

Boeken of een optie plaatsen voor Mandy en Laura The ABBA Soundalikes?

Voor meer informatie over Mandy en Laura The ABBA Soundalikes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mandy en Laura The ABBA Soundalikes

Deze act is bekeken door 17317 mensen

Specificaties van Mandy en Laura The ABBA Soundalikes

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Mandy en Laura The ABBA Soundalikes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mandy en Laura The ABBA Soundalikes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.