Presentatrice Geraldine Kemper

Geraldine Kemper Boeken of Inhuren? | JB Productions ©Kirsten van Santen

Presentatrice Geraldine Kemper boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentatrice Geraldine Kemper.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De 19-jarige Geraldine Kemper had wel zin in een verandering, nam een sprong in het diepe en gaf zich op voor het BNN-programma ‘Sterretje Gezocht’. In de zoektocht naar nieuw presentatietalent laat Geraldine zien wat ze in haar mars heeft, zonder dat ze dat zelf wist op dat moment. Ze wint het programma en mag zichzelf gaan bewijzen voor de camera als presentatrice van o.a. ‘Try Before You Die’.

Door de jaren heen heeft Geraldine vele programma’s achter haar naam staan.

Vanaf 2009 zit Geraldine in het vaste team van ‘Spuiten&Slikken’, waarin ze alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera uitprobeert. Elk seizoen maakt Geraldine weer uiteenlopende items en zoeken ze ook de grenzen van seks en drugs op in het buitenland.

Samen met collega Jan Versteegh is Geraldine de strijd aan gegaan in ‘Jan vs Geraldine’ en onderzochten ze iedere wetenschappelijke test die je maar kan bedenken in het
programma: ‘Proefkonijnen.’

Vijf jaar geleden kwam haar droom uit en reist ze voor BNN de hele wereld rond. Ze bezoekt de meest prachtige plekken voor het programma ‘3 Op Reis’ en voor ‘Trippers’ bezoekt ze prachtige landen, met soms heftige verhalen. Dit jaar heeft Geraldine nieuwe programma’s achter haar naam staan waarin ze heftige verhalen laat zien. In Misbruikt maakt Geraldine Kemper met vier slachtoffers van seksueel misbruik een reis door het verleden.

Showfacts Presentaties:

  • Presentaties voor evenementen, beurzen en congressen
  • Presentaties tot 4 uur
  • Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement

Boeken of een optie plaatsen voor Presentatrice Geraldine Kemper?

Voor meer informatie over Presentatrice Geraldine Kemper kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentatrice Geraldine Kemper

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 54366 mensen

Specificaties van Presentatrice Geraldine Kemper

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Presentatrice Geraldine Kemper

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentatrice Geraldine Kemper kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.