DJ Dennis van der Geest

DJ Dennis van der Geest boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Dennis van der Geest.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Net als in de topsport is er voor u maar een ding dat telt: het resultaat. Een succesvol evenement waar mensen het nog lang over zullen hebben. Een avond met de juiste muziek, de juiste timing en een goeie vibe. Waarin zelfs de grote baas de dansvloer op gaat. Dát is DJ Dennis van der Geest op het lijf geschreven. 

Dennis van der Geest is naast een bekende topsporter ook een ervaren en veelgevraagd DJ. 

Hij benadert zijn dj sets met dezelfde vastberaden focus als een judowedstrijd. 
Zijn muziek is herkenbaar, dansbaar en heeft voor ieder wat wils. Zijn draaistijl laat zich het best omschrijven als een mix van disco, funk en house. In combinatie met zijn ongedwongen en relaxte karakter past hij daarom op ieder evenement, bedrijfsfeest, festival of in iedere club.

Timing is ook belangrijk. 'Soms ben je de afsluiter en kan je meteen knallen. Andere keren mag je het publiek nog een beetje opwarmen.' Ook daar heeft Van der Geest beproefde methodes voor. 'Als je de dames aan het dansen krijgt, volgen de heren vanzelf.' 

Tussendoor is Van der Geest niet te beroerd om op de foto te gaan met bezoekers. Dat is een leuk extraatje. Want mensen een topavond bezorgen is het belangrijkst. 'Een feest is voor mij helemaal geslaagd als ik de opdrachtgever zelf op de dansvloer zie staan. Of als ze me vragen of ik alsjeblieft nog een half uurtje langer wil draaien. Dat is het grootste compliment.'

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Dennis van der Geest?

Voor meer informatie over DJ Dennis van der Geest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Dennis van der Geest

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24007 mensen

Specificaties van DJ Dennis van der Geest

  • Tijdsduur:
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Dennis van der Geest

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Dennis van der Geest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.