Klara 3, Bertus 5 en Milou de Koe

Klara 3, Bertus 5 en Milou de Koe boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Klara 3, Bertus 5 en Milou de Koe.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Origineel echt Hollands Straattheater

Klara 3 en Bertus 5 hadden ooit een prachtig boerenbedrijf waar op een dag de klad in kwam. Gedreven door diepe wanhoop moesten alle koeien weg, behalve Miloe. Hierop besloot Miloe geen melk meer te geven maar iets dat veel lekkerder is.

Dit drietal doet elk gezicht glimlachen. Zo herkenbaar, kleurrijk en ontroerend zijn zij! Maar ook leerzaam… want wat komt er nou ook al weer uit een koe? Klara 3 en Bertus 5 leggen het je graag uit en Milou de Koe laat zich gedwee melken.

Kijk en proef zelf maar!!!
 

Boeken of een optie plaatsen voor Klara 3, Bertus 5 en Milou de Koe?

Voor meer informatie over Klara 3, Bertus 5 en Milou de Koe kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Klara 3, Bertus 5 en Milou de Koe

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20613 mensen

Specificaties van Klara 3, Bertus 5 en Milou de Koe

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Amersfoort
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Klara 3, Bertus 5 en Milou de Koe

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Klara 3, Bertus 5 en Milou de Koe kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.