Duncan Laurence

Duncan Laurence boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Duncan Laurence.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Duncan de Moor, beter bekend bij het grote publiek onder zijn artiestennaam Duncan Laurence.
In één klap werd de onbekende Duncan bekend bij het Nederlandse publiek,  toen bekend werd dat hij met zijn zelf geschreven en gecomponeerde lied - Arcade - mee zou doen aan het Eurovisie Songfestival 2019. 

Wereldwijd werd hij bekend nadat hij de winnaar van het Eurovisie Songfestival in 2019 werd.

Duncan Laurence winnaar Eurovisie Songfestival 2019

Vanaf het allereerste begin waren de bookmakers positief over het lied Arcade en de artiest Duncan Laurence. En wat de bookmakers voorspelde werd dus ook werkelijkheid.
Duncan Laurence werd in Tel Aviv de winnaar van het  64e Eurovisie Songfestival.
Hiermee heeft hij ervoor gezorgd dat het evenement in 2021 in Nederland heeft plaatsgevonden.

Duncan voor het Eurovisie Songfestival

Voor zijn deelname aan het songfestival was Duncan student aan de rockacademie in Tilburg. Hij groeide op in Hellevoetsluis, maar verhuisde voor zijn studie naar Tilburg. In 2014 deed hij mee aan The Voice of Holland. Hij kwam in het programma door de Blind Auditions met het nummer Sing van Ed Sheeran. Hij sloot zich aan bij het team van Ilse DeLange en bereikte de halve finale. Maar zijn coach laat hem niet in de steek. Want in 2017 is zij degene die Duncan benaderd en hem vraagt of hij openstaat voor deelname aan het Songfestval. Iedereen weet inmiddels hoe dit uitgepakt heeft.

Boeken of een optie plaatsen voor Duncan Laurence?

Voor meer informatie over Duncan Laurence kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Duncan Laurence

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23507 mensen

Specificaties van Duncan Laurence

  • Tijdsduur:
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Duncan Laurence

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Duncan Laurence kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.