Dans Piet van de Club van Sinterklaas

Dans Piet van de Club van Sinterklaas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dans Piet van de Club van Sinterklaas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dans Piet is het vrolijke jonge meisje uit De Club van Sinterklaas

Ze is de vaste kompaan van Coole Piet bij het maken van liedjes en het instuderen van de juiste dansjes bij de liedjes van De Club van Sinterklaas.

Waar Coole Piet de stoere jongens moet aanspreken spreekt Dans Piet de stoere meiden aan. Dans Piet is bij De Club van Sinterklaas sinds vorig jaar. Ze had vorig jaar een belangrijke rol in de film 'De Club van Sinterklaas & De Pietenschool'. Daarnaast heeft Dans Piet vorig jaar een speciaal programma gemaakt samen met Coole Piet genaamd De Club van Sinterklaas Dansschool. 

De Hits van Dans Piet

Vorig jaar scoorde ze een hit met "De Pietendans" (op youtube meer dan 500,000 hits). Dit nummer is nog steeds te zien op YouTube en de website van 'De Club van Sinterklaas'. Naast deze hit had Dans Piet vorig jaar nog drie nummers: "Sinterklaas is Jarig", "Als ik Dans" en "Heerlijk Avondje".
 
Dit jaar zingt Dans Piet de filmhit "Amerigo" samen met Coole Piet en daarnaast het "Pietenreislied". Beide liedjes zijn te zien en luisteren in de film De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard. Deze film is te zien in de bioscoop vanaf 15 oktober 2014.

Naast deze twee nummers is Dans Piet druk bezig met nog twee nieuwe nummers. Meer informatie hierover volgt. Alle nummers zijn natuurlijk te vinden op de nieuwe CD van 'De Club van Sinterklaas'.

Boeken of een optie plaatsen voor Dans Piet van de Club van Sinterklaas?

Voor meer informatie over Dans Piet van de Club van Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dans Piet van de Club van Sinterklaas

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaasshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23320 mensen

Specificaties van Dans Piet van de Club van Sinterklaas

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Leeftijd: tot 10 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Dans Piet van de Club van Sinterklaas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dans Piet van de Club van Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.