Presentator Leendert

Presentator Leendert boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentator Leendert.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een man met 2 gezichten: als allround presentator staat hij zijn mannetje, maar als getalenteerd zanger komt hij ook prima tot zijn recht.

Met zijn prettige stemgeluid weet hij menig publiek 'wakker' te maken en enthousiast mee te laten doen. Naast presentaties van bedrijfsfeesten is Leendert ook inzetbaar voor winkelcentrum acties, jubilea of prijsuitreikingen.

In de Sinterklaas periode boekt u Leendert natuurlijk als Praatpiet. Zo ontvangt hij de Sint bij uw intocht, verzorgt hij een prijsuitreiking of vermaakt uw publiek in een show.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentator Leendert?

Voor meer informatie over Presentator Leendert kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentator Leendert

Deze act is bekeken door 17688 mensen

Specificaties van Presentator Leendert

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Presentator Leendert

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentator Leendert kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.