Nostalgische Barbier

Nostalgische Barbier boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nostalgische Barbier.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Nostalgische Barbier is een super gave actie om in te zetten voor Vaderdag. Vaders kunnen bij de Barbier terecht voor een heerlijk echt originele scheerbeurt. Snorren, baarden alles wordt door de nostalgische Barbier onder handen genomen.

Onze nostalgische barbier 'de natte kwast' laat oude tijden herleven

Wij beschikken over een echt antieke Barbiersstoel uit 1905. Dat maakt het nostalgische plaatje nog wat echter. Uiteraard komt er een leuk nostalgisch decor  achter te staan. Ook de Barbier zal een gezellige en welbespraakte man zijn.

Scheren volgens de traditie van dit eeuwenoude beroep

De barbier lokt de ongeschorene in zijn tent en laat deze pas weer los als deze zo glad is als een aal. Een prachtig ritueel! Allereerst het inzepen, daarna het scheren, eventueel bijwerken met aluinsteen en tot slot het masseren van de wangetjes. 
 
De barbier heeft voor ieder een gezellig praatje over en is op de hoogte van de laatste roddels. Uw gasten zullen tevreden de 'kapsalon' weer verlaten.

Boeken of een optie plaatsen voor Nostalgische Barbier?

Voor meer informatie over Nostalgische Barbier kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nostalgische Barbier

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Vaderdag Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25785 mensen

Specificaties van Nostalgische Barbier

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Decor: Inclusief
  • Leeftijd: vanaf 16 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief randstad
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Nostalgische Barbier

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nostalgische Barbier kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.