Snollebollekes

Snollebollekes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Snollebollekes.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Snollebollekes werd in 2014 opgericht door Rob Kemps (entertainer), Maurice Huismans (songwriter/producer/management), Jurjen Gofers (songwriter/producer) en Adrie van den Berk (Berk Music/management).

In vijf jaar tijd is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feestact van Nederland 

Met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feesthit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag: altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts.

Ook de lijst met successen van Snollebollekes puilt uit 

Met prijzen als een Buma NL award, meerdere Party Awards, een top 2 hit in België, nummer 1 in zowel de Verrückte Top 538 van Radio 538 als de Q-Music Top 500 Van Het Foute Uur, gastartiest bij De Toppers en 300 live shows per jaar.
 
In 2019 kwam daar een unieke prestatie bij. Snollebollekes werd de eerste feestact ooit die GelreDome in Arnhem uitverkocht. In minder dan een uur gingen 30.000 tickets voor ‘Snollebollekes Live In Concert’ als warme Brabantse worstenbroodjes over de digitale toonbank. Ook de daarna aangekondigde tweede show verkocht in no-time uit. Voor de verkoop van in totaal 60.000 tickets kreeg Snollebollekes een tegel op de Walk Of Fame van GelreDome.
In 2020 doet Snollebollekes er nog een schepje bovenop met vier keer ‘Snollebollekes Live In Concert’ in GelreDome. 

Snollebollekes is bekend van

 • Populairste feestact van Nederland met 300 live shows per jaar
 • Eerste feestact ooit die GelreDome uitverkocht met ‘Snollebollekes Live In Concert’
 • Bekendste hits: ‘Links Rechts’, ‘Vrouwkes’, ‘Springen Nondeju’
 • Meer dan 100 miljoen streams en views 
 • TV programma Big Music Quiz
 • TV programma Wie Ben Ik
 • Feest Oe Fit Fitness op de anderhalve meter in anderhalve minuut

Boeken of een optie plaatsen voor Snollebollekes?

Voor meer informatie over Snollebollekes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Snollebollekes

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 87287 mensen

Specificaties van Snollebollekes

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief een M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Snollebollekes

In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, Paus Johannes Paulus II bezocht Nederland en…..

Snollebollekes werd geboren  onder de rook van Oirschot.
Op zijn 1e verjaardag won hij de “Baby van het jaar verkiezing”  van Brabant.
Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties.
Tevens won hij in 1991 een speurtocht op Camping de Paal en werd hij 4e bij een vliegerwedstrijd in Boekel.

Na zijn puberteit ging hij Frietologie studeren op de universiteit van Leuven, hij ronde deze studie echter niet af. Zijn poging om zwerver te worden in Parijs mislukte jammerlijk omdat hem door zijn sympathieke uitstraling steeds een overnachting werd aangeboden..
Na diverse overwinningen bij Mister Universe (2001 t/m 2007) werd het tijd voor een echte baan.
Terug in Nederland streek hij neer in Hilversum om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken.

Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers en Dj Maurice volgde.
Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren.
Hun eerste hit “Vrouwkes” (welke ondertussen meer dan 2 miljoen keer bekeken is op Youtube) werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year”
 
Hierna besloot  Berk Music de mannen een megacontract aan te bieden waar Justin Timberlake en Lady Gaga jaloers op zouden zijn en ontstond de opvolger “Snollebollekes” (schudden met da kontje) die wederom insloeg als een Bom. Dit was de Carnavalskraker van 2014 en is ook al zo’n 1 miljoen keer bekeken op internet.
In veel hitlijsten stonden deze liedjes bovenaan en zelfs in België werd deze plaat veel gedraaid op landelijke radiostations.

Het is tijd voor een hittegolf en Snollebollekes maken het deze zomer nog een paar graden warmer!
Dit zomerseizoen staan er weer veel mooie optredens in de agenda dus zijn we klaar om alle strandtentjes in Nederland af te breken!

Ook staan er veel festivals, zomerfeesten, kermissen, campings en feesttenten op het programma en komt er weer een zinderende zomertour aan langs o.a. Portugal, Salou, Gran Canaria en Lloret de Mar. Hier hoort dus een heerlijke zomerse single bij en dit jaar is het iets anders dan jullie van Snollebollekes gewend zijn!

Dit keer dus geen polonaise maar een lekker nummer waarbij de vrouwkes kunnen schudden met da kontje! “Lekker likkie” is (natuurlijk) een heel net liedje over de grootste zomerse verleiding, namelijk: IJSJES !

Er zit een oud bekend dansje bij en de videoclip is weer hilarisch. 

Dat zal ook wel moeten want onze andere singles zijn tussen de 1 en 5 miljoen keer bekeken op youtube
 
Kers op de taart was de uitreiking van de BumaNL award voor beste single van het jaar voor "Vrouwkes". Deze prijs ontvingen we van de prachtige Antje Monteiro aan de Parade in Den Bosch.........ooooeeeh lekker.
 
Oftewel met Snollebollekes bent u verzekerd van Feest met een hoofdletter “V”.
En door.........

Wil je een bekende artiest boeken? Wij adviseren je graag.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Snollebollekes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Snollebollekes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.